Główna Poczekalnia (6) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mynameisgod 2025-05-04, 3:30 3
Nie wiem, kim jest ten koleś, ale proste plecy , biega jak koleś i szerokie barki jak u faceta. Nie wierzę, że nikt tego nie widzi.
Testosteronu jest w nim wystarczająco dużo. Na pewno..

LOL
Zgłoś
CanesVenatici 2025-05-04, 9:32 1
Pogromca-głupoty napisał/a:

Po pierwsze to żadna Polka, bowiem urodził się NA ukrainie. tam też przechodził tranzycję.
Po drugie to nie baba,tylko tranzystor, widać to po rysach twarzy jak i budowie ciała. Jabłko adama miał igorek fachowo usunięte.
Jest transem tak samo jak siostry williams, a raczej bracia, wszystko jest udowodnione,ale kogo to obchodzi,jeśli w mediach głównego ścieku o tym nie mówią?
Dla zainteresowanych,a nie ignorantów zapraszam do zapoznania się z artykułem na salon24: siostry williams,państwo obamowie i nasi agenci.

czyli ty jesteś mamut miało by to sens że polacy wymarli
Zgłoś
JoSeed 2025-05-04, 9:45
Tak to z nami jest...zamiast DZIEWCZYNĘ wspierać, doceniać, hołubić, jako dobro narodowe lepiej wyzwać od tranzystora.
Nieladnie.
Zgłoś
PieronJasnySzlag 2025-05-04, 18:30 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jacson 2025-05-04, 22:36
No i co? Mi dzisiaj gorący skwarek wyskoczył z patelni na rękę...ale żem kloł.
Zgłoś
daro7557 2025-05-04, 23:05
Ciekawe uczucie jak klniesz na korcie albo wyzywasz sędziego a on jest Anglosasem i nic nie rozumie.
Zgłoś
JoSeed 2025-05-05, 21:12
Jacson napisał/a:

Jacson napisał/a:

Poka bąbel 😁
Zgłoś
fasi34 2025-05-05, 23:16

Po pierwsze to żadna Polka, bowiem urodził się NA ukrainie. tam też przechodził tranzycję.
Po drugie to nie baba,tylko tranzystor, widać to po rysach twarzy jak i budowie ciała. Jabłko adama miał igorek fachowo usunięte.
Jest transem tak samo jak siostry williams, a raczej bracia, wszystko jest udowodnione,ale kogo to obchodzi,jeśli w mediach głównego ścieku o tym nie mówią?
Dla zainteresowanych,a nie ignorantów zapraszam do zapoznania się z artykułem na salon24: siostry williams,państwo obamowie i nasi agenci.

Zgłoś
Prof_Dr_Wiktor_Traktor 2025-05-06, 7:35
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Driver19cm 2025-05-06, 10:06

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Siriuz 2025-05-09, 23:18
Driver19cm napisał/a:

Uwielbiam foliarzy. To się tak zajebiscie czyta. Człowiek nie ma pojęcia, że w okół Ciebie, może być tyle z🤬bów, cwiercintelignetow, półgłówków
Dobra dawaj dalej, mam kilka pytań :
1. Ziemia jest płaska ?
2. Amerykanie lądowali na księżycu ?
3. Co z covidem ?
4. Kto rządzi światem?
5. Co na temat wojny na Ukrainie ?
6. Co myślisz o Izraelu ?
7. Maszty 5G jak działają?
8. Co z opryskami na niebie ?
Dawaj stary. Muszę się wszystkiego dowiedzieć, koniecznie od ciebie. Widzę, że masz potwierdzone źródła. Daaaawaj !!!!!

Ja tam wole toczyć bekę z lewackich szurów:
1. Ile mamy płci?
2. Czy kobieta różni się od mężczyzny?
3. Czy George Floyd to bohater?
4. Czy planeta płonie?
5. Czy Amerykanie niosą demokrację i pokój?
6. Czy Kopernik była kobietą?
7. Czy wojnę na Ukrainie rozpętali Rosjanie?
8. Czy mówimy "na" czy "w" Ukrainie?
Zgłoś
Driver19cm 2025-05-10, 8:30

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
neon 2025-05-15, 17:23

Jabłko adama miał igorek fachowo usunięte.

Jak można wyciąć jabłko Adama?

[ Dodano 2025-05-15, 20:58 ]
JoSeed napisał/a:

zamiast DZIEWCZYNĘ wspierać, doceniać, hołubić, jako dobro narodowe lepiej wyzwać od tranzystora.
Nieladnie.

Jeżeli jest tranzystorem to ładnie. Trzeba mówić prawdę.
Jak nie jest to nieładnie.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem