Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Testosteronu jest w nim wystarczająco dużo. Na pewno..
LOL
Po pierwsze to żadna Polka, bowiem urodził się NA ukrainie. tam też przechodził tranzycję.
Po drugie to nie baba,tylko tranzystor, widać to po rysach twarzy jak i budowie ciała. Jabłko adama miał igorek fachowo usunięte.
Jest transem tak samo jak siostry williams, a raczej bracia, wszystko jest udowodnione,ale kogo to obchodzi,jeśli w mediach głównego ścieku o tym nie mówią?
Dla zainteresowanych,a nie ignorantów zapraszam do zapoznania się z artykułem na salon24: siostry williams,państwo obamowie i nasi agenci.
czyli ty jesteś mamut miało by to sens że polacy wymarli
Nieladnie.
No i co? Mi dzisiaj gorący skwarek wyskoczył z patelni na rękę...ale żem kloł.
No i co? Mi dzisiaj gorący skwarek wyskoczył z patelni na rękę...ale żem kloł.
Poka bąbel 😁
Po pierwsze to żadna Polka, bowiem urodził się NA ukrainie. tam też przechodził tranzycję.
Po drugie to nie baba,tylko tranzystor, widać to po rysach twarzy jak i budowie ciała. Jabłko adama miał igorek fachowo usunięte.
Jest transem tak samo jak siostry williams, a raczej bracia, wszystko jest udowodnione,ale kogo to obchodzi,jeśli w mediach głównego ścieku o tym nie mówią?
Dla zainteresowanych,a nie ignorantów zapraszam do zapoznania się z artykułem na salon24: siostry williams,państwo obamowie i nasi agenci.
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Uwielbiam foliarzy. To się tak zajebiscie czyta. Człowiek nie ma pojęcia, że w okół Ciebie, może być tyle z🤬bów, cwiercintelignetow, półgłówków
Dobra dawaj dalej, mam kilka pytań :
1. Ziemia jest płaska ?
2. Amerykanie lądowali na księżycu ?
3. Co z covidem ?
4. Kto rządzi światem?
5. Co na temat wojny na Ukrainie ?
6. Co myślisz o Izraelu ?
7. Maszty 5G jak działają?
8. Co z opryskami na niebie ?
Dawaj stary. Muszę się wszystkiego dowiedzieć, koniecznie od ciebie. Widzę, że masz potwierdzone źródła. Daaaawaj !!!!!
Ja tam wole toczyć bekę z lewackich szurów:
1. Ile mamy płci?
2. Czy kobieta różni się od mężczyzny?
3. Czy George Floyd to bohater?
4. Czy planeta płonie?
5. Czy Amerykanie niosą demokrację i pokój?
6. Czy Kopernik była kobietą?
7. Czy wojnę na Ukrainie rozpętali Rosjanie?
8. Czy mówimy "na" czy "w" Ukrainie?
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Jabłko adama miał igorek fachowo usunięte.
Jak można wyciąć jabłko Adama?
[ Dodano 2025-05-15, 20:58 ]
zamiast DZIEWCZYNĘ wspierać, doceniać, hołubić, jako dobro narodowe lepiej wyzwać od tranzystora.
Nieladnie.
Jeżeli jest tranzystorem to ładnie. Trzeba mówić prawdę.
Jak nie jest to nieładnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie