Testosteronu jest w nim wystarczająco dużo. Na pewno..
LOL
Po pierwsze to żadna Polka, bowiem urodził się NA ukrainie. tam też przechodził tranzycję.
Po drugie to nie baba,tylko tranzystor, widać to po rysach twarzy jak i budowie ciała. Jabłko adama miał igorek fachowo usunięte.
Jest transem tak samo jak siostry williams, a raczej bracia, wszystko jest udowodnione,ale kogo to obchodzi,jeśli w mediach głównego ścieku o tym nie mówią?
Dla zainteresowanych,a nie ignorantów zapraszam do zapoznania się z artykułem na salon24: siostry williams,państwo obamowie i nasi agenci.
czyli ty jesteś mamut miało by to sens że polacy wymarli
Nieladnie.
No i co? Mi dzisiaj gorący skwarek wyskoczył z patelni na rękę...ale żem kloł.
No i co? Mi dzisiaj gorący skwarek wyskoczył z patelni na rękę...ale żem kloł.
Poka bąbel 😁
Po pierwsze to żadna Polka, bowiem urodził się NA ukrainie. tam też przechodził tranzycję.
Po drugie to nie baba,tylko tranzystor, widać to po rysach twarzy jak i budowie ciała. Jabłko adama miał igorek fachowo usunięte.
Jest transem tak samo jak siostry williams, a raczej bracia, wszystko jest udowodnione,ale kogo to obchodzi,jeśli w mediach głównego ścieku o tym nie mówią?
Dla zainteresowanych,a nie ignorantów zapraszam do zapoznania się z artykułem na salon24: siostry williams,państwo obamowie i nasi agenci.
Jabłko adama miał igorek fachowo usunięte.
Jak można wyciąć jabłko Adama?
[ Dodano 2025-05-15, 20:58 ]
zamiast DZIEWCZYNĘ wspierać, doceniać, hołubić, jako dobro narodowe lepiej wyzwać od tranzystora.
Nieladnie.
Jeżeli jest tranzystorem to ładnie. Trzeba mówić prawdę.
Jak nie jest to nieładnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie