[ Dodano: 2024-09-04, 13:05 ]
Nie jesteś godzien aby pisać do mnie chłopcze ukrofilu
upadlince z polskimi peselami jak dareczek i jego wafel zawsze gotowi wylizać banderowskie jaja
Ale Ty jesteś prosty hahaha
Tak. Ja jestem prosty. I jestem Polakiem. I sprawy mam polskie. Nie to co ty. Wydziaraj sobie inicjały Stepana B. na napletku i się tasuj do tego.
[ Dodano 2024-09-04, 21:34 ]
Przecież między kacapami a upadlińcami nie ma żadnej różnicy, co trzecia dz🤬ka w armii czerwonej to j🤬y ukrainiec, czyli co trzeci mord lub gw🤬t na Polakach dokonywał śmiec z upadliny. Niczym się ukrackie dz🤬ki od kacapów nie róznicie
Dokładnie. Ukry niczym się nie różnią od kacapów tym bardziej że tzw naród ukrowy to druga połowa 19 wieku. Zresztą to są rusiny z rusi kijowskiej czyli kacapy, reszta to Tatarzy. Ukry to sztuczny twór
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaTak. Ja jestem prosty. I jestem Polakiem. I sprawy mam polskie. Nie to co ty. Wydziaraj sobie inicjały Stepana B. na napletku i się tasuj do tego.
Dokładnie. Ukry niczym się nie różnią od kacapów tym bardziej że tzw naród ukrowy to druga połowa 19 wieku. Zresztą to są rusiny z rusi kijowskiej czyli kacapy, reszta to Tatarzy. Ukry to sztuczny twór

Skoro jesteś prosty to też zapewne jesteś prostakiem. Ukry i ruscy to jeden c🤬j. Ruscy są poj🤬i i zaorani przez fałszywą propagandę. Ukry niech ich trzymają u siebie ile się da.

Niestety śniadzi są w stanie przejąć całą Europę w przeciągu max 10 lat.
Informacje pochodzą z raportu instytutu danych z dupy
Informacje pochodzą z raportu instytutu danych z dupy
Nie. Ze strony IMGW wziąłem. W zeszłym tygodniu obwieścili to.

Nie. Ze strony IMGW wziąłem. W zeszłym tygodniu obwieścili to.
Przecież Ty nawet nie wiesz co ten skrót oznacza
Przecież Ty nawet nie wiesz co ten skrót oznacza
A Ty wiesz? „Idź Mi Grzbiet Wyliż”