Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Gw🤬t
Boingu • 2012-06-19, 18:18
Sędzia do ofiary na sali rozpraw:
-Czy opierała się pani temu gw🤬tu?
-Tak, o drzewo.

podpis użytkownika

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
Zgłoś
Z................y 2012-06-21, 0:20
kubusiekh napisał/a:

Wszystkim hejterom stawiam rzadkiego stolca na klatę...bla bla bla

Ty agresor mały jesteś , tak gadasz o tych rzadkich kupach, a wydaje mi się, że ten kij w dupie o którym tak opowiadasz robi ci zator w jelitach. Nie ma k🤬a żartów, powiedz partnerowi żeby tak cię nie eksplatował

A co do Twojego dżołku, nie rozumiem o co się plujesz, zj🤬eś ten kawał, przyjmij to na klatę. Choć może z tą klatą to u Ciebie różnie...
Zgłoś
Boingu 2012-06-21, 15:06
Zly_wrecz_okropny napisał/a:

Ty agresor mały jesteś , tak gadasz o tych rzadkich kupach, a wydaje mi się, że ten kij w dupie o którym tak opowiadasz robi ci zator w jelitach. Nie ma k🤬a żartów, powiedz partnerowi żeby tak cię nie eksplatował

A co do Twojego dżołku, nie rozumiem o co się plujesz, zj🤬eś ten kawał, przyjmij to na klatę. Choć może z tą klatą to u Ciebie różnie...

Co Ty nie powiesz. "eksplatował"? Co Ty opowiadasz? Ryj w książki, bo jesteś zły wręcz c🤬jowy. Dziękuję.

podpis użytkownika

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów".- Stanisław Lem
Zgłoś