Za to "spokojnie gw🤬cił swój" sto imigranckich dzikich c🤬jow twojej mamie w ryj. A tak na serio c🤬jowy bite
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Konto usunięte
2017-09-09, 23:02
Z🤬b zostanie z🤬bem a lewak lewakiem, nie ma różnicy między z🤬bem z Polski a z🤬bem z Afryki, jeden i drugi jest j🤬ym gównem wartym jedynie spalenia go, różnica jest tylko taka, że w naszym społeczeństwie nie uczy się nas od małego, że kobieta jest gównem, które można bić, gw🤬cić lub napastować seksualnie bo nie nosi burki, tak samo jak nie dorastamy w społeczeństwie gdzie obcina się głowy na ulicach, mamy kary za znęcanie się nad zwierzętami, moralność i empatie, nie znajdują u nas codziennie trupów zgw🤬conych kobiet, czy typów poćwiartowanych na plasterki, doszliśmy do czegoś, osiągnęliśmy jakiś pułap intelektualny, religia została sprowadzona do sprawy prywatnej każdego człowieka, nie wyznacza jakiegoś kierunku w społeczeństwie, a w Afryce jak było 2000 lat temu, tak jest i dalej, można by polemizować na temat moralności, że jest ona w każdym społeczeństwie subiektywna, no ale k🤬a, nie jednokrotnie wracając w nocy, spotykałem po drodze samotnie idącą kobietę, czy mógł bym ją zgw🤬cić lub okraść? No k🤬a jasne, jak bym chciał i ile bym chciał, ale jedyne o czym mogłem pomyśleć to czy jej nie odprowadzić, żeby bezpiecznie dotarła do celu, trzeba być wypaczonym do granic możliwości, aby tak skrzywdzić tak niewinną istotę jaką jest kobieta, i normalny człowiek tego nie zrobi, wśród uchodźców z Afryki jest taka tendencja dużo bardziej kontrastowa, i właśnie dlatego, że w Polsce z🤬bów nie brakuje, tym bardziej przemawia to za tym żeby nie wpuszczać z🤬bów z Afryki, i używanie takich zbrodni w celu dyskredytacji Polaków i propagowania marksizmu jest wyjątkowym debilizmem, nie wiem co autor miał na celu, ale intelektem ani dojrzałością umysłową się nie popisał.
skin88 napisał/a:
Z🤬b zostanie z🤬bem a lewak lewakiem, nie ma różnicy między z🤬bem z Polski a z🤬bem z Afryki, jeden i drugi jest j🤬ym gównem wartym jedynie spalenia go, różnica jest tylko taka, że w naszym społeczeństwie nie uczy się nas od małego, że kobieta jest gównem, które można bić, gw🤬cić lub napastować seksualnie bo nie nosi burki, tak samo jak nie dorastamy w społeczeństwie gdzie obcina się głowy na ulicach, mamy kary za znęcanie się nad zwierzętami, moralność i empatie, nie znajdują u nas codziennie trupów zgw🤬conych kobiet, czy typów poćwiartowanych na plasterki, doszliśmy do czegoś, osiągnęliśmy jakiś pułap intelektualny
Ach zasługi lewackich ekologów, obrońców praw zwierząt oraz feministek
sezamkowyRozp🤬ol napisał/a:
Polaczki myślą że u nich błogo i wesoło, bezpiecznie
Chyba tylko k🤬a na wsi.
Tymczasem strach po nocach chodzić po ulicy, zwłaszcza po osiedlach bez broni, bo zaraz jakaś p🤬lona małpa wyskoczy z nożem, kijami i kolegami by zap🤬lić kosę w łeb i zabrać portfel
W królestwie maczet zwanym niewinnie "historyczną stolicą polski" zawsze błogo i wesoło
Jeszcze się cymbały zastanawiają, czemu wiz nie dostajemy, czemu w UK nas nie chcą, bo k🤬a jesteśmy dla nich c🤬tolandem mentalnym z dużą ilości robactwa, p🤬lonych małp w białym wydaniu.
No i wyszło gówno z worka. Zwykły z ciebie lewak i troll. Idź już sobie w trybie pilnym do swojej jamy, brandzlować się przed zdjęciem sorosa.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem
J🤬 wszystko na wschód od Polski.
@mit2
Ale pana Sorosa to Ty szanuj biedaku
Cytat:
Ale pana Sorosa to Ty szanuj biedaku
Pies go j🤬. Ciebie zresztą też, lewaku
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem
@sezamkowyPop🤬l Nie jesteś w stanie mnie obrazić, lewaczku

Do tego potrzeba posiadać jakiś poziom inteligencji. Szczekaj dalej.
podpis użytkownika
Hitler był lewakiem
Konto usunięte
2017-09-09, 23:59
To się nigdy nie znudzi...
Kijem bejsbolowym? Toż to typowy sebix narodowiec.
A tu sobie poczytajcie w jakiej republice bananowej żyjecie bo co niektórym niesłusznie wydaje się, że Polska jest krajem cywilizowanym.
tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/syn-prokuratorow-pobil-sasiada-komendant...
Układy i patologia jak w j🤬ym Meksyku.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway
Konto usunięte
2017-09-10, 11:33
skin88 napisał/a:
i używanie takich zbrodni w celu dyskredytacji Polaków i propagowania marksizmu jest wyjątkowym debilizmem, nie wiem co autor miał na celu, ale intelektem ani dojrzałością umysłową się nie popisał.
Napisz do TVPis, że cokolwiek złego o polaczkach mówią, to jest dyskredytacja Polaków i promowanie marksizmu
Konto usunięte
2017-09-10, 12:55
sezamkowyRozp🤬ol napisał/a:
@up
-To tylko zwykła zazdrość o pieniądze i tyle
- ż🤬dowską cechą trudnej sztuki kupiectwa,
To nie zazdrość to zażenowanie jak można się skundlić dla mamony...
Ta "sztuka" ma wiele imion i tak na przykład: złodziej - np. Bill Gates
krętacz, naciągacz, chytrus, dusigrosz, egoista, kutwa, skąpiec, żyła, skąpy, sęp, ż🤬d, itd. Można to skwitować jednym słowem:
Lichwiarz.
Dla mnie to jest najgorszy sort "ludzi" To zwykłe kutwo-grabie są a nie ludzie.
I żeby nie było, nie zazdroszczę Ci marzeń sezamkowy, nie moja moralna liga.
To droga do samosk🤬ienia.
Masz wolną wolę, jak pójdziesz nie moja decyzja. Szkoda że nie mogę Ci życzyć powodzenia i spełnienia. Jesteś mądry więc chyba się domyślisz. Jak nie to pytaj
Konto usunięte
2017-09-10, 16:47
@voidinfinity, w c🤬ju mam głęboko te sk🤬ione upolitycznione mass media, jestem zwolennikiem rzetelnego dziennikarstwa, nie powiedziałem, że branie na świecznik z🤬bów z Polski jest dyskredytacją Polaków czy promowaniem marksizmu, chodziło mi o kontekst w jakim tego użyłeś, stary, Ameryki nie odkryleś, to nic nowego, że wszędzie znajdą się zwyrodnialcy, chodzi o to, że nasze społeczeństwo stara się kształtować nas inaczej, a pomimo to zdarzają się z🤬by, a przybysze z Afryki już od kołyski są sumiennie sp🤬alani mentalnie, niech sobie każdy ma poglądy jakie chce, wolny kraj, ale niech każdy używa też przy okazji mózgu i zdrowego rozsądku, co miał na celu twój temat? Miał przemawiać za przyjmowaniem uchodźców bo i tak u nas zdarzają się gw🤬ty? Co chciałeś przekazać dopisując gw🤬cił swój? Wiesz czemu gw🤬ty i przestępstwa dokonane przez tzw. Uchodźców bardziej wk🤬iają? Już Ci tłumaczę, dlatego, że za każdym razem kiedy słyszy się o tym co np. Stało się w Rimini, przez głowę przelatuje myśl, że gdyby ktoś ich tam nie wpuścił w imię multikulturowego sp🤬olenia i zwalczania ksenofobii czy rasizmu, nie doszło by do tego, bo by ich tam nie było, a na to czy twojemu rdzennie urodzonemu sąsiadowi, coś nie odjebie i nie zgw🤬ci i nie udusi Ci żony, wpływu nie masz.