Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:16
baquazan 2013-01-05, 13:23 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 13:42
Kolega z 5:17 pierdo*i jakieś głupoty, o tym, że rząd ma mu dawać... A niby dlaczego!? Przecież państwo nie jest po to żeby Cię utrzymywać!
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 13:48 1
Jezu ile jadu. To ciekawe, ostatnim razem kiedy coś osiągnąłem to byłem z tego dumny, cieszyłem się, byłem podniesiony na duchu. A nie ziałem pogardą i nienawiścią do ludzi, którzy wybrali inną drogę.

Prawda jest taka, że ekonomia - ekonomią, politycy - politykami, a to co się dzieje w Polsce jest w dużej mierze wynikiem tego jacy jesteśmy w środku. Dopóki tego nie zmienimy nic się nie zmieni.
Zgłoś
mrmleee 2013-01-05, 13:55 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 14:10 3
oldsoul166 wrote:
Cytat:

Gdyby się patałachy uczyły to mogły by zostać tutaj, a że się nie chciało to niech teraz patriotów nie grają. Teraz tacy mądrzy bo bieda zajrzała w oczy, a w gimnazjum jaranie i chlanie było. Dresik, skóry, wielki krzyż na klacie ? Dziękuje za takich polaczków. Mówcie co chcecie ale Polska jest jak dziecko z downem, takie się urodziło i takie trzeba kochać zamiast sp***alać jak ciota.

edit: Skoro każdy z nich mówi że wyjechali, żeby im się lepiej żyło to po co narzekają skoro tam im lepiej ? I to nie POLSKA zmuszała ich do wyjazdu tylko ich puste bandyckie łby. Tu da się żyć bez kombinowania i to na spoko poziomie ( chociaż i tak politycy robią syf). Ale nie zmienia to faktu, że ludzie pokazani na filmie to wygodniccy i pojechali tam tylko jarać. Pewnie tu w kraju mieli problemy z prawem jak się słyszy " w Polsce musiałem kombinować"

Jak można tak pierd*lić? Jakie dziecko z downem? To w jakim państwie żyjemy nie zależy od nikogo innego jak od nas samych. Przy całej tej tradycji powstańczej, przy całym heroizmie naszych przodków, dla których barwy flagi były najważniejsze na świecie, my od dwudziestu lat nie potrafimy oderwać od koryta kilkuset cwaniaczków, którzy jak hydra nienasycona wysysają z nas soki. To, że nie mieliśmy przez wieki lekko wykształtowało w nas pomysłowość, niekiedy wręcz cwaniactwo, ale i pracowitość i myślenie. Co za ciota mogła napisać 'to dziecko z downem, pogódźmy się z tym'. Nikt nie zawalczy o nasze wspólne dobro, jeśli nie zrobimy tego sami. Jeśli ja, jeśli Ty Krzysiek i Grzesiek, jeśli on i ona nie wezmą spraw we własne ręce to wydoją nas do cna, przekazując pałeczkę kolejnym sk*rwysynom (tak jak to miało miejsce w '89). Mobilizujmy się, działajmy, nawet w najprostszych sprawach. Jesteśmy to winni tym, którzy walczyli o Wolną Polskę, a nie o eldorado dla politycznych szumowin.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 14:17 1
Zgłoś
yohnell 2013-01-05, 14:19
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 14:29
Antybozia666 napisał/a:

ech... a wystarczyło by zamordować:
1 Czarnych
2 Arabusów
3 Cyganów
4 Złodziei
5 Komunistów
6 Ż__ów
Może nie poprawiło by to znacznie standardu życia w Polsce ale ile by zabawy było

O Polakach zapomniałeś.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 14:39
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 14:41
Taaa... najłatwiej jest być patriotą mieszkając w innym kraju. Później głosuje taka oderwana od rzeczywistości polonia na jakiś Kaczyńskich albo innych durniów...
Zgłoś
Gary Muwaut 2013-01-05, 14:54 1
Zgłoś
cojo100 2013-01-05, 15:12 2
Polsce nic nie pomoże tylko BOOMBAA KUR...A ZAJEBISTA BOOMBAA w centrum ulic Wiejskiej, Górnośląskiej i Maszyńskiego w Warszawie tak by jebło raz a porządnie !! Amen.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 15:13 3
Pierd*licie strasznie z tą pracą, to inna sprawa. Jak ktoś ma łeb na karku i trochę jaj to prędzej czy później coś znajdzie. Pracowałem w czasie studiów, pracuję i po. Matka nauczycielka, ojciec ledwo ciągnie małą działalność gospodarczą. Znajomości to ja mam kur*wa w warzywniaku co najwyżej.
Zgłoś
konto usunięte 2013-01-05, 15:13 2
Zgłoś
MareKSG 2013-01-05, 15:19
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem