Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
POLTERGAIST 2024-09-04, 13:02 1
Przecież między kacapami a upadlińcami nie ma żadnej różnicy, co trzecia dz🤬ka w armii czerwonej to j🤬y ukrainiec, czyli co trzeci mord lub gw🤬t na Polakach dokonywał śmiec z upadliny. Niczym się ukrackie dz🤬ki od kacapów nie róznicie

[ Dodano: 2024-09-04, 13:05 ]
BigLebovsky napisał/a:

Nie jesteś godzien aby pisać do mnie chłopcze ukrofilu
upadlince z polskimi peselami jak dareczek i jego wafel zawsze gotowi wylizać banderowskie jaja

Zgłoś
BigLebovsky 2024-09-04, 21:29 1
baronturbina napisał/a:

Ale Ty jesteś prosty hahaha

Tak. Ja jestem prosty. I jestem Polakiem. I sprawy mam polskie. Nie to co ty. Wydziaraj sobie inicjały Stepana B. na napletku i się tasuj do tego.

[ Dodano 2024-09-04, 21:34 ]
POLTERGAIST napisał/a:

Przecież między kacapami a upadlińcami nie ma żadnej różnicy, co trzecia dz🤬ka w armii czerwonej to j🤬y ukrainiec, czyli co trzeci mord lub gw🤬t na Polakach dokonywał śmiec z upadliny. Niczym się ukrackie dz🤬ki od kacapów nie róznicie

Dokładnie. Ukry niczym się nie różnią od kacapów tym bardziej że tzw naród ukrowy to druga połowa 19 wieku. Zresztą to są rusiny z rusi kijowskiej czyli kacapy, reszta to Tatarzy. Ukry to sztuczny twór

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
baronturbina 2024-09-04, 22:04
BigLebovsky napisał/a:

Tak. Ja jestem prosty. I jestem Polakiem. I sprawy mam polskie. Nie to co ty. Wydziaraj sobie inicjały Stepana B. na napletku i się tasuj do tego.
Dokładnie. Ukry niczym się nie różnią od kacapów tym bardziej że tzw naród ukrowy to druga połowa 19 wieku. Zresztą to są rusiny z rusi kijowskiej czyli kacapy, reszta to Tatarzy. Ukry to sztuczny twór

Skoro jesteś prosty to też zapewne jesteś prostakiem. Ukry i ruscy to jeden c🤬j. Ruscy są poj🤬i i zaorani przez fałszywą propagandę. Ukry niech ich trzymają u siebie ile się da.
Zgłoś
edek_kotek 2024-09-05, 15:15
Żydzi też zdominowali Europę, po '39 to się radykalnie zmieniło.
Zgłoś
t................e 2024-09-06, 21:15
baronturbina napisał/a:

Niestety śniadzi są w stanie przejąć całą Europę w przeciągu max 10 lat.

Informacje pochodzą z raportu instytutu danych z dupy
Zgłoś
baronturbina 2024-09-06, 23:02
trytodie napisał/a:

Informacje pochodzą z raportu instytutu danych z dupy

Nie. Ze strony IMGW wziąłem. W zeszłym tygodniu obwieścili to.
Zgłoś
t................e 2024-09-07, 5:41
baronturbina napisał/a:

Nie. Ze strony IMGW wziąłem. W zeszłym tygodniu obwieścili to.

Przecież Ty nawet nie wiesz co ten skrót oznacza
Zgłoś
baronturbina 2024-09-07, 8:04
trytodie napisał/a:

Przecież Ty nawet nie wiesz co ten skrót oznacza

A Ty wiesz? „Idź Mi Grzbiet Wyliż”
Zgłoś
Sramnawas 2024-09-07, 15:12
lukpogromca napisał/a:

idę o zakład że nie całą i na pewno nie w dziesięć lat
o karton wódki

W30,przejeli niemcy francje szwecje, nie w stu procentach ale wystarczajaco , by rzadzic e danym kraju wiec racja nie 10 a,z50 hehe
Zgłoś