Player 3 has joined the game
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pięknie go grubas wyjaśnił. Słusznie go zglebował.
Typowy przykład incela który nigdy nie dotykał kobiety i myśli że tak zar🤬a.
A tu dalej nic hahah
pieknie , i na nagraniu wygląda jak by tylko przechodził obok
Za plunięcie w twarz należał się większy wp🤬l, niech się cieszy, że tylko z lekka został potrącony
Juz widze trybunal niedojebów wydał werdykt. A skąd wiecie czy baba nie zasłużyła?
wojtekpwse napisał/a:
Juz widze trybunal niedojebów wydał werdykt. A skąd wiecie czy baba nie zasłużyła?
Oni myślą jak ten grubas, że zar🤬ają
Trzecia zasada dynamiki w praktyce

Praw fizyki nie oszukasz.
Konto usunięte
2024-01-06, 8:44
Grubas, obrońca kobiet. Tęskni za dziurą, bo jej nie ma i jest obrażony jak którejś źle się dzieje
Ale fajnie jebną suchoklatesy o glebę. Pulpet może i nie zar🤬a ale może chociaż pomaca.
Wygląda na to, że potomek

lamy
Ryju1983 napisał/a:
Ale fajnie jebną suchoklatesy o glebę. Pulpet może i nie zar🤬a ale może chociaż pomaca.
ta, c🤬ja se co najwyżej pomaca
No, faktycznie pięknie. Potylicą o beton. Jak dobrze wiemy, beton ma właściwości amortyzujące... I gruby zaplusuje, ale op🤬laniem kolby w wiezieniu.
psotny_fiutek napisał/a:
Stuleja
psotny_fiutek napisał/a:
Stuleja
darek1234 napisał/a:
Za plunięcie w twarz należał się większy wp🤬l, niech się cieszy, że tylko z lekka został potrącony
Stuleja 2