📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaraz się dowiem, że satanista nie wierzy i nie czci diabła tylko wyznaje "filozofie akcentującą opozycyjną stronę świata bądź ludzkiej natury" (źr wikipedia). Tylko, że nikt się w to tak nie zaglębia jak myślisz i każdy kto rozdziawia ryja i pokazuje tego typu znaki myśli, że jest wspaniałym satanistą. Masz racje pałam nienawiscia i zloscia ale jestem czlowiekiem nie swietym, a nikt nie mowi ze katolik czy chrzescijanin bedzie Cie kochal. Oczywiscie powinien ale to nie znaczy ze musi i to nie ja zaczynam glupimi obrazkami i debilnymi tekstami, a z racji ze jestem zwyklym czlowiekiem, ktory nie ma nic do drugiego dopoki ten nie probuje mnie obrazac to odpowiadam zloscia i zaczepkami na zlosc i zaczepki. Proste jak drut.
Choć potrafię się przyznać, że trochę mnie poniosło, bo z reguły nie mam nic do ateistów, buddystów itp. (do tych prawdziwych) ale gdy ktoś obraża mnie ja odpowiadam tym samym.
Choć potrafię się przyznać, że trochę mnie poniosło, bo z reguły nie mam nic do ateistów, buddystów itp. (do tych prawdziwych) ale gdy ktoś obraża mnie ja odpowiadam tym samym.
podpis użytkownika
...Niech staną zegary...
kolo_ziom napisał/a:
Spina ?
Może i spina.
Papieża Polaka nie obraża się. Przecież ten człowiek miał szacunek na całym świecie.. Nawet arabusy go szanowały (pomijając jednego), a ty przyjdzie jakiś matoł, wkei jakiś prostacki rysunek i myśli że jest fajny.
ps.
usuń historię, żeby mama nie zobaczyło na jakie strony wchodzisz, bo lanie będzie.
Niech się sam broni jeśli mu przeszkadza szykanowanie jego imienia.
Jan Paweł drugi gw🤬cił małe dzieci!!!!
urotsukidoji,
Przykro mi jeżeli cie to spotkalo moze kiedys zapomnisz, a jesli masz dowody to idz na policje jesli nie masz to sa grupy wsparcia na pewno ktos ci pomoze.
Przykro mi jeżeli cie to spotkalo moze kiedys zapomnisz, a jesli masz dowody to idz na policje jesli nie masz to sa grupy wsparcia na pewno ktos ci pomoze.
podpis użytkownika
...Niech staną zegary...
Gonczor,
No właśnie i o to chodzi, nie czuje urazy do nikogo, a nawet mam wielu bliskich znajomych, którzy są ateistami, agnostykami i uważam ich za wspaniałe osoby, a tę stronę, którą podesłałeś przejrzę nie by poznać wroga ale by dowiedzieć się czegoś więcej, bo uważam, że mam znikomą wiedzę w tym temacie ale wręcz nóż w kieszeni się otwiera przez tych lekko mówiąc "śmiesznych", malutkich ludzików, którzy nie mają czym się zająć w życiu albo wyładowują swoją złość w internecie, a potem za przeproszeniem pieprzą jacy to katolicy źli, niedobrzy. Tylko szkoda, że najłatwiej atakować kogoś kto się nie może albo nie chce bronić.
No właśnie i o to chodzi, nie czuje urazy do nikogo, a nawet mam wielu bliskich znajomych, którzy są ateistami, agnostykami i uważam ich za wspaniałe osoby, a tę stronę, którą podesłałeś przejrzę nie by poznać wroga ale by dowiedzieć się czegoś więcej, bo uważam, że mam znikomą wiedzę w tym temacie ale wręcz nóż w kieszeni się otwiera przez tych lekko mówiąc "śmiesznych", malutkich ludzików, którzy nie mają czym się zająć w życiu albo wyładowują swoją złość w internecie, a potem za przeproszeniem pieprzą jacy to katolicy źli, niedobrzy. Tylko szkoda, że najłatwiej atakować kogoś kto się nie może albo nie chce bronić.
podpis użytkownika
...Niech staną zegary...
Chyba nie ogarniam waszego sporu.
Czyli słuchając Motorheada jestem satanistą, maluję sobie odwrócone krzyże na czole, jestem brudasem i obrażam papieża Polaka?
wtf?
Czyli słuchając Motorheada jestem satanistą, maluję sobie odwrócone krzyże na czole, jestem brudasem i obrażam papieża Polaka?
wtf?
mikel1994 napisał/a:
A gdzie to jest napisane? Było kilka słów o dzieciach, które za bardzo przeżywają bunt w swoim życiu.

Z Benedykta cisnijmy beke ale wystarczy słowo o JP2 i włacza sie tryb bólu dupy u szeryfów internetu. Dziwne.
misiorysio napisał/a:
(...) zachowujecie się jak banda brudasów w Londynie (...)
(...) Pamiętajcie, że każdy zasługuje na szacunek (...)

och nie myśl sobie że to hipokryzja, gdybym powiedział że jesteście banda brudasów z Londynu to bym kogoś obrażał, a oceniając czyjeś zachowanie, tak juz nie jest.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie