📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:15
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
Zaraz się dowiem, że satanista nie wierzy i nie czci diabła tylko wyznaje "filozofie akcentującą opozycyjną stronę świata bądź ludzkiej natury" (źr wikipedia). Tylko, że nikt się w to tak nie zaglębia jak myślisz i każdy kto rozdziawia ryja i pokazuje tego typu znaki myśli, że jest wspaniałym satanistą. Masz racje pałam nienawiscia i zloscia ale jestem czlowiekiem nie swietym, a nikt nie mowi ze katolik czy chrzescijanin bedzie Cie kochal. Oczywiscie powinien ale to nie znaczy ze musi i to nie ja zaczynam glupimi obrazkami i debilnymi tekstami, a z racji ze jestem zwyklym czlowiekiem, ktory nie ma nic do drugiego dopoki ten nie probuje mnie obrazac to odpowiadam zloscia i zaczepkami na zlosc i zaczepki. Proste jak drut.
Choć potrafię się przyznać, że trochę mnie poniosło, bo z reguły nie mam nic do ateistów, buddystów itp. (do tych prawdziwych) ale gdy ktoś obraża mnie ja odpowiadam tym samym.
Choć potrafię się przyznać, że trochę mnie poniosło, bo z reguły nie mam nic do ateistów, buddystów itp. (do tych prawdziwych) ale gdy ktoś obraża mnie ja odpowiadam tym samym.
urotsukidoji,
Przykro mi jeżeli cie to spotkalo moze kiedys zapomnisz, a jesli masz dowody to idz na policje jesli nie masz to sa grupy wsparcia na pewno ktos ci pomoze.
Przykro mi jeżeli cie to spotkalo moze kiedys zapomnisz, a jesli masz dowody to idz na policje jesli nie masz to sa grupy wsparcia na pewno ktos ci pomoze.
Gonczor,
No właśnie i o to chodzi, nie czuje urazy do nikogo, a nawet mam wielu bliskich znajomych, którzy są ateistami, agnostykami i uważam ich za wspaniałe osoby, a tę stronę, którą podesłałeś przejrzę nie by poznać wroga ale by dowiedzieć się czegoś więcej, bo uważam, że mam znikomą wiedzę w tym temacie ale wręcz nóż w kieszeni się otwiera przez tych lekko mówiąc "śmiesznych", malutkich ludzików, którzy nie mają czym się zająć w życiu albo wyładowują swoją złość w internecie, a potem za przeproszeniem pieprzą jacy to katolicy źli, niedobrzy. Tylko szkoda, że najłatwiej atakować kogoś kto się nie może albo nie chce bronić.
No właśnie i o to chodzi, nie czuje urazy do nikogo, a nawet mam wielu bliskich znajomych, którzy są ateistami, agnostykami i uważam ich za wspaniałe osoby, a tę stronę, którą podesłałeś przejrzę nie by poznać wroga ale by dowiedzieć się czegoś więcej, bo uważam, że mam znikomą wiedzę w tym temacie ale wręcz nóż w kieszeni się otwiera przez tych lekko mówiąc "śmiesznych", malutkich ludzików, którzy nie mają czym się zająć w życiu albo wyładowują swoją złość w internecie, a potem za przeproszeniem pieprzą jacy to katolicy źli, niedobrzy. Tylko szkoda, że najłatwiej atakować kogoś kto się nie może albo nie chce bronić.
Z Benedykta cisnijmy beke ale wystarczy słowo o JP2 i włacza sie tryb bólu dupy u szeryfów internetu. Dziwne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Piwo za piwożłopa