Kalifat berlin
Może się zmierzymy na liczby, na fakty i dane ? Co by było bez upadlincow w Polsce, co by bylo bez emigrnatow w Niemczech ? W takiej pułapce znalazły się właśnie Czechy. Kraj, który w porę nie znalazł rozwiązania na niż demograficzny i teraz gospodarka ledwo dycham, bo nie ma ludzi do pracy. I są w dupie. Trzeba stanąć przed faktami i z tym się zmierzyć. Polacy i Europa wymiera.
Ja nigdzie nie napisałem, że to mi się podoba. Bo jestem dokładnie tak samo prawicowy jak Wy. Ale pomysłu na to nie ma
Wiec nie p🤬lcie kocopołów. Wiem o czym pisze, bo w tym siedzę, analizuje. To część mojej pracy. Ale sadolowi eksperci wiedza swoje 😉
Może się zmierzymy na liczby, na fakty i dane ? Co by było bez upadlincow w Polsce, co by bylo bez emigrnatow w Niemczech ? W takiej pułapce znalazły się właśnie Czechy. Kraj, który w porę nie znalazł rozwiązania na niż demograficzny i teraz gospodarka ledwo dycham, bo nie ma ludzi do pracy. I są w dupie. Trzeba stanąć przed faktami i z tym się zmierzyć. Polacy i Europa wymiera.
Ja nigdzie nie napisałem, że to mi się podoba. Bo jestem dokładnie tak samo prawicowy jak Wy. Ale pomysłu na to nie ma
Wiec nie p🤬lcie kocopołów. Wiem o czym pisze, bo w tym siedzę, analizuje. To część mojej pracy. Ale sadolowi eksperci wiedza swoje 😉
P🤬lisz jak ktoś u mnie w robocie o upadlińcach w PL, że jakby wszyscy co nas zalali wrócili do siebie po wojnie to by nam firmy zbankrutowały bo pracowników by nie było.
Wracając do niemców. Człowieku ponad 90% tego to pasożyty czerpiące socjal i nigdzie nie pracują.
Wyj🤬ie ich oznaczałoby niewyobrażalne odciążenie dla budżetu przez co dałoby się ODpodatkować pozostałych z tych debilnych podatków jakie płacą aby na habibiego, jego 3 żony i 20 dzieci starczyło.
Oni nic nie wnoszą więc wyj🤬ie ich to jak pozbycie się nowotworu.
P🤬lisz jak ktoś u mnie w robocie o upadlińcach w PL, że jakby wszyscy co nas zalali wrócili do siebie po wojnie to by nam firmy zbankrutowały bo pracowników by nie było.
Wracając do niemców. Człowieku ponad 90% tego to pasożyty czerpiące socjal i nigdzie nie pracują.
Wyj🤬ie ich oznaczałoby niewyobrażalne odciążenie dla budżetu przez co dałoby się ODpodatkować pozostałych z tych debilnych podatków jakie płacą aby na habibiego, jego 3 żony i 20 dzieci starczyło.
Dokładnie nie czaje jakim trzeba być pomyleńcem aby takie brednie pisać.
I tutaj nie tylko trzeba brać social pod uwage ale też zniszczenia materialne co widać choćby na tym filmiku powyżej.
Niestety władza jest zj🤬a i nie chodzi o nasze dobro tylko o ich portfele nie biorą ludzi bo chcą ratować państwo bu hahahaha trzrba być skończonym idotą aby tak myśleć jak driver powyżej.
Oni wezmą ich bo liczą na tanią siłe roboczą i trzeba patrzyć na takich sk🤬ysynów jak na turbo sknerę i skąpca bo tak jest prawda.
Choćby nie wiem ile milionów i bilionów mieli i oddali chociaż pół miliona na lepsze wypłaty i dla nich to by było odczuwalne w skali procenta 0,01%
To tego nie zrobią bo wolą ciapatego zatrudnić i będą im mniej płacić więc sami na tym więcej zarabiają.
I im opłaca sie wysyłać towar i surowce przez cały świat by potem z powrotem już gotowy produkt finalnie wracał z powrotem do państwa na sprzedaż.
Niżeli dać miejsce pracy i zarobić lokalnym ludziom.
Właśnie w ten sposób cały świat zrzucił sie technologicznie do Chin.
Ale zawsze znajdzie sie taki zjeb i będzie bronić te świnie bogackie wiecznie nie nażarte swoim hasełkiem.
Leave Bilionares Alone !!!!!!!
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Wujka Adolfa w piekle ch*j strzela jak widzi co tam się teraz wyprawia.
Ale Ty wiesz, że ciapaci, muslimy, upadlinskie gówno, murzyńskie pomiotu zarabiają dokładnie tyle samo co biały czlowiek ? W takich krajach jak Polska, Francja, Wlochy czy Niemcy, nie ma nawet prawa zarabiać mniej. Jest umowa o pracę, są dokładnie te same warunki pracy i wynagrodzenia dla wszystkich. Pracodawca tutaj nic nie oszczędza
Aha. I już tyle razy mnie obraziłeś, że aż szkoda gadać. Ja Ci nic nie zrobiłem. Czuję się urażony. Rozumiesz, że przez to mogę się zamknąć w sobie ?
Fajnie by było gdybyś się w końcu zamknął w sobie:)
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?nie strzela bo stalin ładuje go w dupę
No i coś we mnie pękło. I to nie dupa. Więc zamykam się w sobie. I musisz z tym żyć