👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja bym tam nie do konca murzynow obwinial za syf na Haiti. Gdybysmy nie mieli oczyszczalni sciekow, wysypisk, firm, ktore te wysypiska obsluguja to GWARANTUJE, ze po pol roku wygladaloby u nas tak samo. Ot, po prostu mamy uslugi, za ktore slono placimy. Oni nie maja, bo wola miec syf i jedzenie niz ladnie i puste brzuchy
@pyto]
absolutna racja - dobrze, że sa tu ludzie, którzy maja spokojne i racjonalne podejście do tematu. Jak jets bieda, to akurat czystośc i usługi komunalne nie maja priorytetowego znaczenia dla ludności - to taka informacja dla tfojastara
absolutna racja - dobrze, że sa tu ludzie, którzy maja spokojne i racjonalne podejście do tematu. Jak jets bieda, to akurat czystośc i usługi komunalne nie maja priorytetowego znaczenia dla ludności - to taka informacja dla tfojastara

Tam coś ostatnio głośno było o jakiejś średniowiecznej zarazie patrząc na te foty to jakoś mnie to nagle przestało dziwić
Za kilka lat jak w Polsce pojawi się socjal... nasze ulice i dzielnice będą wyglądać podobnie... zatęsknimy za cyganami...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie