📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:34
Ja bym tam nie do konca murzynow obwinial za syf na Haiti. Gdybysmy nie mieli oczyszczalni sciekow, wysypisk, firm, ktore te wysypiska obsluguja to GWARANTUJE, ze po pol roku wygladaloby u nas tak samo. Ot, po prostu mamy uslugi, za ktore slono placimy. Oni nie maja, bo wola miec syf i jedzenie niz ladnie i puste brzuchy
@pyto]
absolutna racja - dobrze, że sa tu ludzie, którzy maja spokojne i racjonalne podejście do tematu. Jak jets bieda, to akurat czystośc i usługi komunalne nie maja priorytetowego znaczenia dla ludności - to taka informacja dla tfojastara
absolutna racja - dobrze, że sa tu ludzie, którzy maja spokojne i racjonalne podejście do tematu. Jak jets bieda, to akurat czystośc i usługi komunalne nie maja priorytetowego znaczenia dla ludności - to taka informacja dla tfojastara
Tam coś ostatnio głośno było o jakiejś średniowiecznej zarazie patrząc na te foty to jakoś mnie to nagle przestało dziwić
Za kilka lat jak w Polsce pojawi się socjal... nasze ulice i dzielnice będą wyglądać podobnie... zatęsknimy za cyganami...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie