czy wszystkie przerobki musza miec wrzaski cz🤬chow? co to k🤬a daje te dodatkowe "hey" "jo" i inne w rytm muzyki? jakbym chcial sluchac murzynow i ich wrzaski to poszedlbym do zoo z malpami.
Nie lepiej z dziewczyną pójść do zoo?
Teledysku z mufasą nie widziałeś? Chociaż to akurat jakiś zj🤬y remix. Mufasa to najlepszy przykład szczytu murzyńskości wśród murzynów, taki eksponat pokazowy.
Naprawdę ci to imponuje ?
czy wszystkie przerobki musza miec wrzaski cz🤬chow? co to k🤬a daje te dodatkowe "hey" "jo" i inne w rytm muzyki? jakbym chcial sluchac murzynow i ich wrzaski to poszedlbym do zoo z malpami.
albo do berlina
Naprawdę ci to imponuje ?
Jak pisałem, to jest przypadek pokazowy, tak widzę właśnie większość murzynów (patrz. Eddie Murphy), głupie pocieszne osobniki, z dziurą między jedynkami. Reszta to przestępcy z bronią.
A c🤬j z ty k🤬iszczem, mam tylko nadzieję że c🤬ka nie ucierpiała. Baby muszą pilnować własność mężczyzny.
skoro my chcemy tylko cipę od nich to chyba dobrze że o nią dba o c🤬j ci chodzi ?? chyba jesteś waginosceptyk
A c🤬j z ty k🤬iszczem, mam tylko nadzieję że c🤬ka nie ucierpiała. Baby muszą pilnować własność mężczyzny.
w sensie że masz p🤬kę...?
Teledysku z mufasą nie widziałeś? Chociaż to akurat jakiś zj🤬y remix. Mufasa to najlepszy przykład szczytu murzyńskości wśród murzynów, taki eksponat pokazowy.
.podniecasz sie panem kunta kinta?
to nie c🤬ka tylko "organ płatniczy" jak uszkodziła to będzie miała przej🤬e
podpis użytkownika
znowu wróciłem na sadola