Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Harcerze -
konto usunięte • 2013-09-06, 21:44
Wybrałem się dzisiaj na przejażdżkę rowerem po okolicznych lasach. Spadł mi łancuch, więc zacząłem szukać jakiegoś papierka, czegokolwiek, co by sobie łap nie upi******* w smarze. I oto pierwszy papierek który wpadł mi w ręce. Potem były oczywiście kolejne. Ręce mi po prostu opadły...
Jeszcze ten tekst - "O - czyli tradycja nie zaginęła...", tradycja śmiecenia w lasach. Ale k***a przez harcerzy?!!!
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-09-08, 22:10
Sapthor napisał/a:

Hejtujcie mnie, Pozdrawiam

chciałbyś...
Zgłoś
Grzmilu 2013-09-09, 13:36 1
Tacy ludzie właśnie niemiłosiernie mnie denerwują. Nie dość, że taki idiota zniszczy kilka godzin czyjeś pracy. Przez co zepsuje dobrą zabawę wielu młodym ludziom, którzy do tego bez takich wskazówek mogą pobłądzić. To na dodatek do wszystkiego jeszcze, wypisuje kłamstwa o zaśmiecani i myśli, ze jest fajny. Dla Twojej wiadomości, zawsze po ostatnim patrolu idzie ktoś z workiem zbierający wszystkie śmieci pozostałe po grze. Swoja drogą wystarczy mieć chociaż ćwierć mózgu, żeby się domyślić, że poukładane wiadomości, o kolejnych numerach nie leżą tam przez przypadek i są komuś potrzebne, a za kradzież materiałów do gry terenowej , tą łapę ktoś powinien Ci, uciąć przy samej dupie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-09, 13:48
Przypomniał mi się inny artykuł:
"Znalazłem w lesie, pod kamieniem plastikowy pojemnik z napisem geocach, a w środku jakieś papiery i inne śmieci (jakiś łańcuszek, plastikowe zabaweczki...). Zabrałem to ze sobą, wyrzuciłem do kosza, zabawki dałem dla biednych dzieci z ukraińskiego domu dziecka... a potem wszyscy ludzie w autobusie wstali i zaczęli klaskać..."
Oczywiście artykuł ten miał trochę inną treść; był dłuższy, ze zdjęciami, ale sens zachowałem.
Człowieku, do jasnej cholery, jak widzisz śmieci (ewidentnie śmieci: papierki po słodyczach, butelki), to zabierz i wyrzuć, jak chcesz, ale jak coś wygląda porządnie, to znaczy, że leży tam w konkretnym celu, jest komuś potrzebne, a jak potrzebne być przestanie, to pewnie po sobie posprząta.
Jak znajdziesz w lesie butelkę to zostaw sobie do stycznia, to chociaż 70 gr. za kaucję w nagrodę dostaniesz, za dobry uczynek :_0
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-10, 4:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem