👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Słodki Jezu w pomarańczach.... i to ma prawa wyborcze...
utopić dalej można ale trzeba by jej pomóc, albo zadziałać jako niewidzialna ręka sprawiedliwosci i dosypać mu arszeniku do amfy.
mikecc napisał/a:
Jak to jego matka to naprawdę mi jej szkoda , mieć syna takiego debila który zapewne jest na jej utrzymaniu to jest dramat ..Pewnie myśli po nocach że mogła wyskrobać lub chociaż utopić w kiblu po porodzie i by nie miała takiego kłopotu ....
utopić dalej można ale trzeba by jej pomóc, albo zadziałać jako niewidzialna ręka sprawiedliwosci i dosypać mu arszeniku do amfy.
Dopytam z czystej ciekawości, zupełnie serio. Co tacy ludzie muszą brać, że aż na tyle odrywają się od rzeczywistości?
Na fb ma znacznie więcej tego syfu..
Już znalazłem odpowiedź na swoje pytanie..
Autor dorzuć te foto do tematu dla jasności:
Na fb ma znacznie więcej tego syfu..

Już znalazłem odpowiedź na swoje pytanie..
Autor dorzuć te foto do tematu dla jasności:

Chyba nie może się zdecydować między Bullsami a Lakersami. Do tego idiota maczete sobie stępił.
Po pierwszym filmie myślałem, że pacjent ma psychozę. Po następnym, że jest debilem co mama mu do pokoju tapetę wybierała.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie