👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tom9310 napisał/a:
Widziały gały co brały
Chyba że to jego mama no to wyrazy współczucia i niech się stara o jakąś rętę dla syna to coś tam pieniędzy na leki dostanie od państwa
nie , nie, co od panstwa dostanie? od przedszkola uczyli i ciebie pewnie, ze nie ma nic za darmo, a tutaj nagle od panstwa cos ma dostac? do pracy, nic za darmo
ma bozia lokatorów ....
myślałem, że z tego gara mu na łeb wyleje benzyne i wtedy byłby hardkor, a nie takie gówno
myślałem, że z tego gara mu na łeb wyleje benzyne i wtedy byłby hardkor, a nie takie gówno
liczyłem że ta maczeta szybko i zdecydowanie przetnie jakimś cudem tętnice udową :/

Pozdro z Oświęcimia, typo jesteś szalony hahahahah!
YEBAĆ 60TKI!!!!!
YEBAĆ 60TKI!!!!!
Tom9310 napisał/a:
Widziały gały co brały
Chyba że to jego mama no to wyrazy współczucia i niech się stara o jakąś rętę dla syna to coś tam pieniędzy na leki dostanie od państwa
on o 'RENTĘ', a Ty o słownik się postaraj
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie