👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Siedzi małżeństwo z 50-cio letnim stażem przy stole i jedzą obiad, nagle dziadek wstaje i babkę z pięści w łeb.
Babka nic.
Dziadek drugi raz babkę wali piąchą w łeb.
Babka:
-Stary za co??
Dziadek
-A bo jak mi się przypomni żem Cię bez cnoty wziął to aż mi się krew gotuje
Babka nic.
Dziadek drugi raz babkę wali piąchą w łeb.
Babka:
-Stary za co??
Dziadek
-A bo jak mi się przypomni żem Cię bez cnoty wziął to aż mi się krew gotuje

Åmmol napisał/a:
Mówi jakby przekazywał wiadomość z przyszłości
![]()
Jaki kraj - taka przyszłość

@Superkiler domyslam sie ze tu chodzilo o to, by ulozyc palce tak aby wyszlo "W" ( West Coast ) na przykald. Tylko dziadzia sztywne paluchy ma to sobie pomogl

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie