👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SubZer0 napisał/a:
Co za debile -.- , nie na tym polega a Harlem Shake ... Ale najwidoczniej niektóre osoby nie potrafią wykonać cięcia w materiale wideo.
Harlem shake? Gangam style?
Podniecony gimbus. Wracaj na kwejka.
Nawet Konie już tym srają... Bardzo dobre podsumowanie przez zwierzaka

To jest podsumowanie wszystkich Harlemów
liveleak.com/view?i=16c_1363454601
liveleak.com/view?i=16c_1363454601

"kuń" był jedynym ciekawym akcentem

@BUBi przypomniałeś mi, że dawno nie wszedłem na harda.

Precz_z_Preczem napisał/a:
No Wow jestem gimbusem pomimo,że gimnazjum skończyłem 4 lata temu, nie miałeś nic konstruktywnego do napisania to poleciałeś hejtem na gimbusiarstwo, bo przecież to takie modne nie ? Powiem Ci, że to było bardzo oryginalne z twojej strony
Harlem shake? Gangam style?
Podniecony gimbus. Wracaj na kwejka.

Co za inwencja, chyba chodzi oto by robić jak najdziwniejsze rzeczy zamiast tego cała gawiedź skacze jak ze sraczką, pomysł miała tylko ta w różowym i oczywiscie koń ze swoja puentą, chyba najbardziej inteligentny w tym tłumie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie