👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zanim się obsmarkacie i zesracie bo znowu to gówno ktoś wrzucił najpierw obejrzyjcie. Fakt znudziło się to już, ale ta wersja daje radę

@up
przecież to jest homer shake a nie harlem shake to raz a dwa to czemu murzynek na głównej ze swoim harlemem nie jest w zbiorczym?
przecież to jest homer shake a nie harlem shake to raz a dwa to czemu murzynek na głównej ze swoim harlemem nie jest w zbiorczym?

kolejna moda na robienie 1000000 takich samych filmów różniących się od siebie niczym tak naprawdę...

UP
Różnią się wykonaniem. To tak jak oglądanie kolejnego meczu piłki nożnej
Różnią się wykonaniem. To tak jak oglądanie kolejnego meczu piłki nożnej
Harlem shake nagrany w szkole nieźle skręcony, wiem że jest tego dużo ale jak komuś się nie podoba nie klikać "play".
Orginał : /watch?v=fB8MqD2kTyE
Orginał : /watch?v=fB8MqD2kTyE

co za syf, społeczeństwo coraz głupsze ... boje sie tego co bedzie za pare lat.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie