👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zbiorcze tematy są dla mięczaków! Chcemy harlem shitu do porzygu!

chopaki klikniejcie play -> są dupy!!! dobrze że mi się klikło
ale fakt, obrzydł się wałek, wrzuć to bez muzyki albo dorzuć straussa.

btw: Harlem Shake
.. fajny motyw ale piwa nie dam bo juz mnie nudzi :p
---
@down
exactly -,-

---
@down
exactly -,-
@up
Ale codziennie będzie dodawane po 15 filmików...tak samo było z tym kitajcem od Gangam style etc.
Ale codziennie będzie dodawane po 15 filmików...tak samo było z tym kitajcem od Gangam style etc.
Najpierw Gangamstyle teraz to. Strasznie się cieszę, wręcz jestem pełen entuzjazmu i podziwu dla samego siebie, że .... nie rozumiem kolejnego fenomenu jakim jest sharlem shake - którym wszyscy się będą jarać przez najbliższe 3 miesiące.... 3 miesiące minimum.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie