Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2011-02-17, 22:26
Jak kupisz mi Łizełwt to zrobię ci loda.
Zgłoś
androgenius 2011-02-17, 22:39 1
fashion-and-charm.blogspot.com/

J🤬iec usunął poprzedniego bloga,ale założył drugiego na którym w komentach nazywa normalnych ludzi slumsami i menelstwem,co za p🤬da. Jak go kiedyś spotkam to mu nak🤬ię garści.

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
albercik 2011-02-17, 22:42
perfumy firmy Lakyst

podpis użytkownika

"Pisanie na temat muzyki jest jak tańczenie na temat architektury."
Frank Zappa
Zgłoś
mekiz 2011-02-17, 22:48 1
".. ja jeszcze dostałem parę rzeczy.."

k🤬a, szkoda, że wp🤬lu mu nie dali, "w RISERWWD"!!!!!

podpis użytkownika

Mek
Zgłoś
hegelius 2011-02-17, 23:02
biore deserta i jade ....do Lublina
Zgłoś
yatoya 2011-02-17, 23:03
K🤬a!! Gdzie byli rodzice tego małego pedała jak dorastał?! Chyba, że też pedały.

podpis użytkownika

czasem.. żeby wygrać wojnę trzeba spalić wioskę
Zgłoś
Kowal 2011-02-17, 23:08
testoviron w polskiej, młodszej i oczywiście uboższej wersji.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-17, 23:19
I powiedzcie mi może że jeszcze lepiej żeby taka plaga się legła niż żeby ludzie słuchali hip hopu!
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-17, 23:19
yatoya napisał/a:

K🤬a!! Gdzie byli rodzice tego małego pedała jak dorastał?! Chyba, że też pedały.

Jak to gdzie? W Rizerwd!
Zgłoś
Fukuoka 2011-02-17, 23:21
czy on przypadkiem nie jest za gruby na geja?
Zgłoś
WarriorOfAnal 2011-02-18, 0:15
Widzę, że sadistic dał już o sobie znać

Cytat z jego blogu:

"Chat tymczasowo usunięty. Myślę, że przemyślicie sobie parę spraw i za kilka dni zmienicie o mnie zdanie. Czytają mnie i oglądają m.in. Weronikax33. Jej mój blog się podoba i liczę się ze zdaniem ekspertów w tej dziedzinie typu Tea, a wy cóż... nie macie bladego pojęcia o czymkolwiek.
Ponadto nie rozumiem dlatego wyzywacie mnie od pedałów. Ludzie, ja jestem całkowicie normalny, tylko bardzo... delikatny. Moja mama chuchała na mnie i dmuchała, więc jestem taki... dziecinny, przyznaje. No ale bez przesady, homoseksualistą NIE jestem! A modą zacząłem interesować się dlatego, że moja mama ciągała mnie po C.H., gdy miałem już 4 lata! Więc sami rozumiecie.
Skąd wy wiecie o moim blogu? Dziś na niego weszło prawie 1000 * osób. Skąd takie nagłe zainteresowanie?!
* Ekhem, pomyliłem się, dokładnie 1091 osób."
Zgłoś
MortiCRX 2011-02-18, 1:13
blogu już niet
Zgłoś
SuperRyszard 2011-02-18, 1:42
rizerwt:D Podnieca się łebas zachodnim nazewnictwem a pewnie nie wie że to w polsce szyte na maszynach predom łucznik.
Zgłoś
niedzwiadu 2011-02-18, 2:26 1
niektórym powinni robić testy psychologiczne przed założeniem internetu ...
Zgłoś
Konto usunięte 2011-02-18, 2:49
jasne, nie jest gejem. on po prostu jeszcze o tym nie wie. ale za kilka lat zobaczy, że wyrok, jaki wydało na niego społeczeństwo jest prawidłowy. takich ludzi najlepiej ukamienować. aż przykro się robi, gdy się czyta te pierdoły, które powypisywał.
porządny wp🤬l powinien go otrzeźwić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie