Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:17
konto usunięte 2011-02-17, 22:26
Jak kupisz mi Łizełwt to zrobię ci loda.
Zgłoś
androgenius 2011-02-17, 22:39 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
albercik 2011-02-17, 22:42
perfumy firmy Lakyst
Zgłoś
mekiz 2011-02-17, 22:48 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
hegelius 2011-02-17, 23:02
biore deserta i jade ....do Lublina
Zgłoś
yatoya 2011-02-17, 23:03
Zgłoś
Kowal 2011-02-17, 23:08
testoviron w polskiej, młodszej i oczywiście uboższej wersji.
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-17, 23:19
I powiedzcie mi może że jeszcze lepiej żeby taka plaga się legła niż żeby ludzie słuchali hip hopu!
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-17, 23:19
Zgłoś
Fukuoka 2011-02-17, 23:21
czy on przypadkiem nie jest za gruby na geja?
Zgłoś
WarriorOfAnal 2011-02-18, 0:15
Widzę, że sadistic dał już o sobie znać

Cytat z jego blogu:

"Chat tymczasowo usunięty. Myślę, że przemyślicie sobie parę spraw i za kilka dni zmienicie o mnie zdanie. Czytają mnie i oglądają m.in. Weronikax33. Jej mój blog się podoba i liczę się ze zdaniem ekspertów w tej dziedzinie typu Tea, a wy cóż... nie macie bladego pojęcia o czymkolwiek.
Ponadto nie rozumiem dlatego wyzywacie mnie od pedałów. Ludzie, ja jestem całkowicie normalny, tylko bardzo... delikatny. Moja mama chuchała na mnie i dmuchała, więc jestem taki... dziecinny, przyznaje. No ale bez przesady, homoseksualistą NIE jestem! A modą zacząłem interesować się dlatego, że moja mama ciągała mnie po C.H., gdy miałem już 4 lata! Więc sami rozumiecie.
Skąd wy wiecie o moim blogu? Dziś na niego weszło prawie 1000 * osób. Skąd takie nagłe zainteresowanie?!
* Ekhem, pomyliłem się, dokładnie 1091 osób."
Zgłoś
MortiCRX 2011-02-18, 1:13
blogu już niet
Zgłoś
SuperRyszard 2011-02-18, 1:42
rizerwt:D Podnieca się łebas zachodnim nazewnictwem a pewnie nie wie że to w polsce szyte na maszynach predom łucznik.
Zgłoś
niedzwiadu 2011-02-18, 2:26 1
niektórym powinni robić testy psychologiczne przed założeniem internetu ...
Zgłoś
konto usunięte 2011-02-18, 2:49
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem