Jest to dokument po autopsji georga floyda. Wychodzi na nim że był po mecie i fenatolu cokolwiek to znaczy. Za to z czego co czytałem to najprawdopodobniej przez to nie mógł oddychać a nie przez kolanko policjanta co nam wszystkim zapewnił sadolowy materiał.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2020-06-04, 11:47
To i tak już nie ma znaczenia. Nic nie zaszkodzi jego opinii.
Jest już święty i wzięty na sztandary.
Piszą o nim wiersze, tatuują sobie na plecach, malują na murach.
konto usunięte
2020-06-04, 11:51
konto usunięte
2020-06-04, 12:14
a może wiedział, że wkrótce umrze i był dobrze znieczulony do zabiegu?
No i wszystko jasne to COVID-19 go zabił..
Tablica Mendelejewa .
Level Black:)
No i jeszcze koronawirusa miał, ale co to ma wspólnego z czymkolwiek? W sensie że naćpanych metą można teraz mordować w biały dzień?
konto usunięte
2020-06-04, 13:06
Jestem ZA wprowadzeniem legalizacji na dragi ! wszystkie !
ALE
przyjmując do pracy każdej ( poza prowadzeniem swojej działalności ) badania na występowanie narkotyków do 3 miechów w tył o co pół roku badanie przesiewowe zatrudnionych ! i skończy się złodziejstwo , mordowanie itp.... jesteś narkomanem zakładaj firmę i zobaczymy czy dasz sobie rade bo w końcu dragi nie szkodzą ... a dawanie pracy komuś kto ma mózg prze jarany .... potem oglądamy idiotów w akcji co kopiąc dziurę potrafią się zabić. ORAZ ZAKAZ LECZENIA za publiczną kase narkomanów i alkoholików ! DOŚĆ ! 10-50 tys zł kosztuje leczenie pomoc narkomanowi lub pijakowi z ulicy za którą nie zapłaci a na drugi dzień dalej chleje ćpa !
żmij
2020-06-04, 13:15
konto usunięte
2020-06-04, 13:26
Ja to tu tylko zostawie
https:/ /www. bitchute. com/v ideo/QM5 ARCjV8z nS/
Bez spacji