Jest to dokument po autopsji georga floyda. Wychodzi na nim że był po mecie i fenatolu cokolwiek to znaczy. Za to z czego co czytałem to najprawdopodobniej przez to nie mógł oddychać a nie przez kolanko policjanta co nam wszystkim zapewnił sadolowy materiał.
N................X
2020-06-04, 11:47
To i tak już nie ma znaczenia. Nic nie zaszkodzi jego opinii.
Jest już święty i wzięty na sztandary.
Piszą o nim wiersze, tatuują sobie na plecach, malują na murach.
Recydywista napisał/a:
przeciez k🤬a po takiej mieszance dragow koles nie byl by w stanie nak🤬iac sie z psami... przyp🤬olcie za duza kreche bialego i zalegniecie na j🤬ym fotelu z p🤬da jak w kosmos, a koles na k🤬a supermixie dal rade stawiac opor .... SICK
Nie ćpiej tyle bo ci się już nawet działanie dragów p🤬li. Gość zrobił taki miks że był j🤬ym robocopem. Znieczulacze plus pobudzacze. Pobudzony gość który nie czuje bólu, prawie jak nasi po wódzie
h................o
2020-06-04, 11:51
Kradzież telewizorów i rozp🤬alanie miasta jest zbyt ważne, żeby się przejmować jakimś raportem.
N................X
2020-06-04, 12:14
a może wiedział, że wkrótce umrze i był dobrze znieczulony do zabiegu?
No i wszystko jasne to COVID-19 go zabił..
Tablica Mendelejewa .
Level Black:)
No i jeszcze koronawirusa miał, ale co to ma wspólnego z czymkolwiek? W sensie że naćpanych metą można teraz mordować w biały dzień?
Nie to że popieram co amerykańskie małpiatki opierdzielają JuEsEj, ale czy my widzieliśmy ten sam filmik?
Mudżyn mógł nawet być pod wpływem soku z gumijagód, a na filmie wyraźnie widać że policjant go z premedytacją zaj🤬.
Jestem ZA wprowadzeniem legalizacji na dragi ! wszystkie !
ALE
przyjmując do pracy każdej ( poza prowadzeniem swojej działalności ) badania na występowanie narkotyków do 3 miechów w tył o co pół roku badanie przesiewowe zatrudnionych ! i skończy się złodziejstwo , mordowanie itp.... jesteś narkomanem zakładaj firmę i zobaczymy czy dasz sobie rade bo w końcu dragi nie szkodzą ... a dawanie pracy komuś kto ma mózg prze jarany .... potem oglądamy idiotów w akcji co kopiąc dziurę potrafią się zabić. ORAZ ZAKAZ LECZENIA za publiczną kase narkomanów i alkoholików ! DOŚĆ ! 10-50 tys zł kosztuje leczenie pomoc narkomanowi lub pijakowi z ulicy za którą nie zapłaci a na drugi dzień dalej chleje ćpa !
żmij
2020-06-04, 13:15
wilkoala napisał/a:
Nie to że popieram co amerykańskie małpiatki opierdzielają JuEsEj, ale czy my widzieliśmy ten sam filmik?
Mudżyn mógł nawet być pod wpływem soku z gumijagód, a na filmie wyraźnie widać że policjant go z premedytacją zaj🤬.
Wypadki chodzą po ludziach. Tam zaraz "zaj🤬".
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.
Burn! Loot! Murder!
N................X
2020-06-04, 13:26
wilkoala napisał/a:
Jak często możemy obejrześ na sadisticu, czarny, naćpany 2-metrowy terminator miewa problemy z zatrzymaniem się, pomimo władowanegow niego całego magazynka.
Asuritta napisał/a:
Jestem ZA wprowadzeniem legalizacji na dragi ! wszystkie !
ALE
przyjmując do pracy każdej ( poza prowadzeniem swojej działalności ) badania na występowanie narkotyków do 3 miechów w tył o co pół roku badanie przesiewowe zatrudnionych ! i skończy się złodziejstwo , mordowanie itp.... jesteś narkomanem zakładaj firmę i zobaczymy czy dasz sobie rade bo w końcu dragi nie szkodzą ... a dawanie pracy komuś kto ma mózg prze jarany .... potem oglądamy idiotów w akcji co kopiąc dziurę potrafią się zabić. ORAZ ZAKAZ LECZENIA za publiczną kase narkomanów i alkoholików ! DOŚĆ ! 10-50 tys zł kosztuje leczenie pomoc narkomanowi lub pijakowi z ulicy za którą nie zapłaci a na drugi dzień dalej chleje ćpa !
Popieram piwko każdy powinien decydować sam co może a czego nie. Jarasz to jaraj, jebiesz po kablach jebaj ale na publiczna pomoc nie licz chyb że z własnej kiermany
1.Fentanyl 11 ng/mL
2.Norfentanyl 5.6 ng/mL
3.4-ANPP 0.65 ng/mL
4.Methamphetamine 19 ng/mL
5.11-Hydroxy Delta-9 THC 1.2 ng/mL; Delta-9 Carboxy THC 42 ng/mL; Delta-9 THC 2.9 ng/mL
6.Cotinine positive
7.Caffeine positive
Elo. Może ktoś się zna bardziej i ewentualnie poprawi, bo chciałem zrozumieć w pełni co walił. Z tego co obczaiłem:
A) Fentanyl - opioid (Norfentanyl, 4-ANPP to jego metabolity)
B) Metaamfetamina - to wiadomo pochodna amfy
C) THC - marychuanen, hasz itp. (11-Hydroxy Delta-9 THC, Delta-9 Carboxy THC, Delta-9 to metabolity)
D) Papieroski - Kotynina to metabolit nikotyny
E) Kofeina - wiadomo, że kawkę trzeba strzelić, bo meta za słaba dla takiego niggasa.
Poza tym nie chce mi się szukać filmu z zatrzymania, ale widać gołym okiem, że jak go sadzają na ziemi to wyrzuca za siebie pod ścianę jakieś białe zawiniątko. Potem przeprowadzili go na drugą stronę ulicy, a "dragi" zostały na ziemi.
Ja to tu tylko zostawie
https:/ /www. bitchute. com/v ideo/QM5 ARCjV8z nS/
Bez spacji