gadajcie co chcecie ale one są piękne. i tak miło się na nie patrzy ze głowa mała
Wyglądają, jakby Ci zaraz wszystkie miały z uśmiechem na ustach zrobić loda, nieważne jak wielki nieudacznikiem byś był, i jeszcze za to podziękować..

AKB48 -.- nie spodziewałem się ich tutaj. Poza tym, to ten teledysk nie jest przyjemny, tylko oczojebny...
Anonymous~ napisał/a:
Założę się, że wszystkie są zarośnięte jak dziki agrest
![]()
Oj tam japonki ... hamerykanek bym się bał

Jak ja ich k🤬a nienawidzę!
Nie jestem rasistą- nie kolor jest powodem, ale kultura i cały poznany mi do tej pory całokształt ich j🤬ego jestestwa. Oczywiście nie jestem specjalistą, ani nawet znawcą, jednak żeby znienawidzić trzeba poznać. Przynajmniej do tego stopnia, na który pozwala zdrowy rozsądek.
Nie jestem rasistą- nie kolor jest powodem, ale kultura i cały poznany mi do tej pory całokształt ich j🤬ego jestestwa. Oczywiście nie jestem specjalistą, ani nawet znawcą, jednak żeby znienawidzić trzeba poznać. Przynajmniej do tego stopnia, na który pozwala zdrowy rozsądek.
podpis użytkownika
Vivere militare est

przeleciałem cały klip przeskakując o minutę i w każdym momencie leciało to samo! WTF? co za gówno...
Anonymous~ napisał/a:
Założę się, że wszystkie są zarośnięte jak dziki agrest
![]()
Kierwa ze śmiechu się aż zakrztusiłem

podpis użytkownika
Poszukuję gier naPEGASUSA, jak jakieś masz to wal śmiało na PW.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg