📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49
Jak można w publicznym kiblu?!? Ja się tam brzydzę drzwi dotknąć, a oni... aż sie niedobrze robi.
A dajcie wy spokój... Chodzicie do obory i narzekacie, że świnie tam są... Facet jak jest mądry, to wie, gdzie szukać normalnych kobiet.
Albo jak je rozpoznać
Albo jak je rozpoznać
larrisa napisał/a:
seks tylko w łóżku? to dopiero musi być nuda
To ja tam wolę być już nudziarzem i robić to we własnym i czystym łóżku niż w miejscu, gdzie ktoś przed chwilą srał. Wszy łonowe/żółtaczka tam w gratisie?
supergrzybo1 napisał/a:
To ja tam wolę być już nudziarzem i robić to we własnym i czystym łóżku niż w miejscu, gdzie ktoś przed chwilą srał. Wszy łonowe/żółtaczka tam w gratisie?
Przeczytać i popatrzeć na avatar. Od razu można wywnioskować że to jakaś niewyżyta cichodajka, jeżeli preferuje takie miejsca jak publiczny kibel .Dziewczyno można to robić w toalecie , ale osobiście wolałbym żeby to byłą moja toaleta i żeby to miało jakiś charakter ,a nie łatwe i szybkie dochodzenie do orgazmu bo ludzie czekaja w kolejce do klopa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie