👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

A i z tym ADHD, sam autor przyznał, że to bujda i eksperyment, ale szatan już wie i się tym posługuje hehe niedługo niedouczone klechy będą szykanować ludzi za depresję albo palić.
Wierzę w Boga, ale nie wiem czy on jeszcze wierzy w swój kler
Bo ja załamuje ręce nad ich wykształceniem i zaściankowością.
Wierzę w Boga, ale nie wiem czy on jeszcze wierzy w swój kler

na wozku = pala nie staje= dawno nie bral w obroty zadnego ministranta = z frustracji takieglupoty gada

gloria.tv/?media=386731 Zobaczcie to. Pozostawiam bez komentarza...

Ja znam tego księdza.. To był bardzo bliski znajomy mojej ś.p. babci, ksiądz Marek Bałwas. Lata w kościele nie byłem, ale wydaje mi się, że to on. Pamiętam go jeszcze sprzed wypadku, potem coraz rzadziej go widziałem...ale powiem wam jedną rzecz: znałem kupę tej czarnej mafii w koloratkach, wymuszaczy ofiar od starszych ludzi, dziecorobów, pijaków, ale akurat ten ksiądz szczerze wierzy w to co mówi. Bardzo inteligentny i miły człowiek. Odnośnie wywodów z hello kitty - nie wypowiadam się.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie