Aż dziw, że nikt tego tu jeszcze nie wrzucił (a jak wrzucił, to najmocniej przepraszam).
Parodia autorstwa Team Four Star, ci sami, którzy robią DBZ Abridged.
Odcinków jak na razie jest 3, z czego dwa są całkiem znośnie przetłumaczone na polski.
Odcinki wychodzą co Halloween

(czyli 31 października, dla jasności)
I tak, wiem, że jaranie się mangą i anime to pedalstwo i c🤬j, ale uważam, że czasem można zerknąć na coś dobrego.
Jeśli się spodoba to w komentarze wrzucę kolejne odcinki, jeśli komuś nie chce się szukać na youtube.
Edit: Wszedłbym w polemikę z pewnym komentarzem, ale po prostu powiem tu wróżce, żeby scrollowała dalej a nie p🤬liła.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-10-17, 12:58
To masz komputer w kuchni ?
konto usunięte
2013-10-17, 13:34
@arkadiuss92
jest nawet taki tygodnik "wprost"
Upy
Wielka spinka o anime i pedalstwie a sami nie przegapiliście więcej niż jednego odcinka DragonBall`a miesięcznie. Kto to Tsubasa albo Gigi (Dżi- dżi?)nie będę Wam tłumaczył, bo dobrze wiecie. No chyba, że rzeczywiście gimbaza tu sama wtedy wybaczam...
oryginału nie widziałem, ale przeróbka jest zajebista.
O ile Hellsinga da się obejrzeć tak tych popłuczyn powyżej w żaden sposób ....
Ma ktoś może 3 odcinek z napisami angielskimi?
Ja ze słuchu nie bardzo,a brakuje mi 3 częsci do kolekcji
Popieram kolegę Dafida, Ja jestem fanem animacji ( amerykańskich, japońskich, polskich czy innych ), ale w dupie to mam czy innym się to podoba czy nie - to moje hobby i jak komuś się nie podoba to niech idzie poszwędać się po jakieś galerii handlowej:)
konto usunięte
2013-10-17, 16:06
Bardzo sadystyczne. W ch...
konto usunięte
2013-10-17, 18:59
a mi się podoba ten serial,ma klimat
konto usunięte
2013-10-17, 19:09
Kurde po angielsku to nie to samo....jap lepszy... a Hellsinga darzę szczególna sympatią i anime i magne.
no i gdzie nastepne czesci mowiles ze wrzucisz>?
Za Hellsinga zawsze piwo!
konto usunięte
2013-10-19, 3:17