konto usunięte
2010-09-01, 14:44
Ta i jakby była opowiadała się za "słusznymi ideami" (jeśli takie w ogóle istnieją

) to by ją lansowało TVP i Radio Maryja
Pomimo tego, że ostatnio coraz bardziej staram się patrzeć na naszą scenę polityczną bez emocji to coraz częściej mi się nie udaje.
Jak Kaczyński, który coraz częściej zmienia swoje publiczne oblicze, może mówić że to ktokolwiek kłamie?
Fanatycy mogą mnie wykląć ale ten facet nie powinien rządzić i cała nadzieje w nas - młodych że ruszymy to zatwardziałe moherowe towarzystwo i podziękujemy ludziom którzy zamiast szukać pokoju i razem reformować to dążą do kłótni bo zwiększa im to poparcie w tym kraju...
konto usunięte
2010-09-01, 17:58
jest spokrewniona z cyganem
I TAK POWIEM!
tak się rajcujecie panią JABBA z gwiezdnych wojen to ją może weźcie na romantyczną kolację a potem na dwa baty.
Zamiast wrzucić zdjęcie fajnej laski z zajebistymi cyckami to spuszczacie sie tu zbiorowo przy starej grubej i tempej babie ( co zresztą zaprezentowała publicznie). powiem tylko jedno FFFFFUUUUEEEEEEEEEEEEE
konto usunięte
2010-09-01, 21:01
tak Pani mnie pozytywnie zaskoczyla. Myslalam, ze to znowu egzemplarz zapatrzony w jarka. Moze prostymi słowami, ale dosadnie!
konto usunięte
2010-09-02, 0:10
Intero napisał/a:
Jadłeś obiad o 18?

Twoja wypowiedź wniosła wiele do dyskusji
niektórzy ludzie pracują i jak wrócą z pracy (16 - 17) to przygotowanie sobie posiłku zwanego obiadem winno im zajmować godzinę...