Jak Kaczyński, który coraz częściej zmienia swoje publiczne oblicze, może mówić że to ktokolwiek kłamie?
Fanatycy mogą mnie wykląć ale ten facet nie powinien rządzić i cała nadzieje w nas - młodych że ruszymy to zatwardziałe moherowe towarzystwo i podziękujemy ludziom którzy zamiast szukać pokoju i razem reformować to dążą do kłótni bo zwiększa im to poparcie w tym kraju...

pocisk był niesamowity, akurat się załapałem na transmisję "na żywo" w TVN 24
Jadłem obiad i się mało nie udławiłem.![]()
Jadłeś obiad o 18?

Zrozumcie to tęgie mózgi, że jakby na prawde ta baba była wartościową kobietą i popierała słuszne idee to nie byłaby lansowana przez TVN i Gejzete Zaborczą...
a p🤬lisz ze glowa boli...
Zamiast wrzucić zdjęcie fajnej laski z zajebistymi cyckami to spuszczacie sie tu zbiorowo przy starej grubej i tempej babie ( co zresztą zaprezentowała publicznie). powiem tylko jedno FFFFFUUUUEEEEEEEEEEEEE

tak jakby pis nie ciulał ludzi na każdym kroku....
p🤬lisz synek
A pani bardzo ładnie pocisnęła jarkowi na wizji.
EDIT:
szczerze mówiąc komuna miała tyle wspólnego z prawdziwym komunizmem co nic. Więc śmieszne jest mówienie żę polsce był komunizm
P🤬lnęła to Cię twoja stara patelnią po głowie. Wścieklizne macicy to jednak masz ty. Kup se kołek osinowy i posadź dupsko na nim, może to Cie uspokoi.

Jadłeś obiad o 18?![]()

niektórzy ludzie pracują i jak wrócą z pracy (16 - 17) to przygotowanie sobie posiłku zwanego obiadem winno im zajmować godzinę...

Ktoś napisał "tempa" baba - no zgadza się, motornicza tramwaju a dała w pysk prezesowi jak nikt w tym kraju!
Ktoś napisał że nagonka na Kaczkę a Tusk podnosi podatki- wykaż się i zamieść odpowiedniego posta tutaj- pośmiejemy się i z Tuska.
Dla Was wszystkich:

Co Ty k🤬a masz z tą wścieklizną macicy? Dnia świra się chyba za dużo naoglądałeś. Nic sensownego nie masz do powiedzenia, to zamknij mordę, a nie w jednym temacie piszesz dwa razy to samo :<.
Co do Krzywonos, a raczej ludzi po niej jadących. Zróbcie to samo co ona przy pierwszej lepszej okazji, jakiemuś politykowi którego nie lubicie. Nie ważne czy to Donek czy Kaczka, jeden c🤬j. Macie za małe jaja i tylko napinacie się w necie.
Sad, but true

@el polaco
Co Ty k🤬a masz z tą wścieklizną macicy? Dnia świra się chyba za dużo naoglądałeś. Nic sensownego nie masz do powiedzenia, to zamknij mordę, a nie w jednym temacie piszesz dwa razy to samo :<.
Co do Krzywonos, a raczej ludzi po niej jadących. Zróbcie to samo co ona przy pierwszej lepszej okazji, jakiemuś politykowi którego nie lubicie. Nie ważne czy to Donek czy Kaczka, jeden c🤬j. Macie za małe jaja i tylko napinacie się w necie.
Sad, but true![]()
Odezwał się ten co ma jaja po kolana. A mnie wk🤬ia jazda na kaczkę, bo co bo tak jest modnie. Bo tak jest fajnie. Przygłupy oglądające MTV i j🤬ego truposza z dziurą w głowie co zwie się Czesio.
P🤬lnęła to Cię twoja stara patelnią po głowie. Wścieklizne macicy to jednak masz ty. Kup se kołek osinowy i posadź dupsko na nim, może to Cie uspokoi.
Trzeba mieć poważny uraz psychiczny i kompleksy żeby w obrażaniu kogoś używać jego rodzinę....
powtórzę: P🤬LISZ SYNEK !