👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dlatego się nie podniecam a patrzę na cenę za litr/kg(to taka malutka na dole). I wszystko jasne.
Bard_Zerald napisał/a:
Czemu 33%?
Czemu nie 30% 25%, 35%, tylko akurat 33%?
Bo tyle lat żył Dzizas

Cytat:
Lipton to pół biedy. Idźcie założyć internet neo do 10 mega w orange. To dopiero zobaczycie co to jest r🤬anie klienta.
Wiem, bo sam pracowałem w Call Center Orange, jak jesteście tacy głupi, że umów i opinii na dany temat nie czytacie, to się później nie dziwcie, że Wam używany livebox z Francji po naprawie nie działa, albo macie faktycznie 0.5mbps zamiast 10 (haczyk DO 10mbps).

Promocja to nie to samo, co przecena.
To, że jest promocja, oznacza tylko tyle, że produkt jest promowany, nie musi być przy okazji przeceniony.
To, że jest promocja, oznacza tylko tyle, że produkt jest promowany, nie musi być przy okazji przeceniony.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie