Dlatego się nie podniecam a patrzę na cenę za litr/kg(to taka malutka na dole). I wszystko jasne.

Czy tylko ja widzę ze to fake jak ch*j? podstawy Photoshopa.
kajzerPL napisał/a:
@Bard_Zerald
A co chcesz 15 + 3 i pół piramidek gratis?
![]()
A nawet gdyby dostał te 3,5 piramidki gratis to z czym się to kłóci, jeżeli w paczce i tak jest 20?

Bard_Zerald napisał/a:
Czemu 33%?
Czemu nie 30% 25%, 35%, tylko akurat 33%?
Bo tyle lat żył Dzizas
Cytat:
Lipton to pół biedy. Idźcie założyć internet neo do 10 mega w orange. To dopiero zobaczycie co to jest r🤬anie klienta.
Wiem, bo sam pracowałem w Call Center Orange, jak jesteście tacy głupi, że umów i opinii na dany temat nie czytacie, to się później nie dziwcie, że Wam używany livebox z Francji po naprawie nie działa, albo macie faktycznie 0.5mbps zamiast 10 (haczyk DO 10mbps).
lakiluk1 napisał/a:
Haczyk na chytrych sk🤬ieli
Jakim prawem obrażasz ludzi którzy mają we łbie siano i niekoniecznie chcą kupować w c🤬j drogie rzeczy których cena to w połowie marka...?
Ludzie łowiący okazji to nie chytre sk🤬iele tylko ta mądrzejsza część konsumentów...

Promocja to nie to samo, co przecena.
To, że jest promocja, oznacza tylko tyle, że produkt jest promowany, nie musi być przy okazji przeceniony.
To, że jest promocja, oznacza tylko tyle, że produkt jest promowany, nie musi być przy okazji przeceniony.