crossdressphyxia napisał/a:
Czasem siadam, wk🤬iam się na siebie i na swoje wady, wk🤬iam się na świat, wk🤬iam się na innych ludzi, wk🤬iam się na Polskę, na latającą muchę po pokoju, a potem widzę kogoś takiego, i wiem, że powinienem się nie wk🤬iać , bo jeszcze nie mam tak przej🤬e, jak ona.
Zajadę psychologią - ale kiedyś mi ktoś powiedział, że jak jesteś czymś wk🤬iony, to masz prawo być wk🤬iony! Nikt nie ma prawa Ci powiedzieć "Nie wk🤬iaj się, bo inni mają gorzej", bo to jest k🤬a Twoje życie a nie innych i masz prawo do przejmowania się Twoimi problemami.

Życzę mimo wszystko jak najmniej problemów i złych emocji - a jeśli już są, to niech będą tylko po to, aby pchać Cię do przodu. (qrwa teraz zajechałem coachingiem)
crossdressphyxia napisał/a:
Czasem siadam, wk🤬iam się na siebie i na swoje wady, wk🤬iam się na świat, wk🤬iam się na innych ludzi, wk🤬iam się na Polskę, na latającą muchę po pokoju, a potem widzę kogoś takiego, i wiem, że powinienem się nie wk🤬iać , bo jeszcze nie mam tak przej🤬e, jak ona.
ona ma przej🤬e na wlasne zyczenie, a ty?

Ona sobie po kryjomu , żeby nikt nikomu nie wypeplał , pieści paluszkiem piśkę . ma pewnie taką dziurę w torebce i rżnie głupa że nic się nie dzieje ... ta k🤬a j🤬a

Szczepionka zaczyna działać
podpis użytkownika
Kocham K🤬y i Chleb Ze Smalcem