Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Cmxku 2014-01-29, 13:25
by lepiej wykręcił to by salto zaj🤬 : D
Zgłoś
S................i 2014-01-29, 13:27 1
Black Pitt napisał/a:

sjp.pl/impakt

Nie pochlebiaj sobie, to że rwiesz świnki w disco remizie nie robi z ciebie jakiegoś ciała niebieskiego

A jak ktoś używa słowa pryzmat, to tylko nawiązuje do geometrii? Użyj mózgu koleś. Kontekst i słowo pasują jak najbardziej.
Zgłoś
c................1 2014-01-29, 13:30
szkoda maszynki :<
Zgłoś
Marshal 2014-01-29, 13:41
Heh jak bylem na Donnington Park podczas "track day" - akurat wybralem sie tam na NSR125R - jakis koleznka na pieknym i nowym R1 zaliczyl highside'a - no kurcze az przykro bylo patrzec na te polamane plastiki
Zgłoś
karinawaw 2014-01-29, 14:08
Tak to jest jak się jeździ na zepsutym motorze który jeździ bokiem zamiast prosto.
Zgłoś
P................i 2014-01-29, 14:10
HD + fullscreen - piękne Niepotrzebnie odbijał
Zgłoś
gregor40 2014-01-29, 14:11
Co to za nuta? Fajna...
Zgłoś
f................r 2014-01-29, 14:14
@Szlachcic_cygański, napisałbym raczej "impet"
Zgłoś
A................l 2014-01-29, 14:17 1
Black Pitt napisał/a:

sjp.pl/impakt

Nie pochlebiaj sobie, to że rwiesz świnki w disco remizie nie robi z ciebie jakiegoś ciała niebieskiego

Problemy z korzystaniem ze słownika? Oto twój własny link, tyle, że dwa kliknięcia dalej: http://sjp.pl/slownik/zn.phtml?id=120384, ewentualnie sprawdź jeszcze w innym słowniku http://definicja.net/definicja/Impakt

Przy okazji sprawdź jeszcze termin: denotacji, otworzy on przed tobą całkiem nową rzeczywistość
Zgłoś
panchamityle 2014-01-29, 15:00
@up
Sugerujesz, że przyjął fizyczną kolizję obiektów. A mi się wydaje, że chciał napisać, że "przyjął IMPET".
Zgłoś
maczkinson 2014-01-29, 15:34
Zgłoś
A................l 2014-01-29, 15:37
panchamityle napisał/a:

@up
Sugerujesz, że przyjął fizyczną kolizję obiektów. A mi się wydaje, że chciał napisać, że "przyjął IMPET".

Nic nie sugeruje, bo wiem co chciałem napisać.

"przyjął cał(y/e*) (impakt/uderzenie/zderzenie/kolizję*) na przednie koło vs. krawężnik" [z łac. impactus - wpływ]

* - wybierz sobie opcję którą zdolny jesteś zaakceptować

Czepiając się formy, zwróć uwagę na godzinę wysłania wiadomości...
Zgłoś
t................1 2014-01-29, 16:05 1
Jebnął to jebnął, po c🤬j drążyć temat.
Zgłoś
Penc 2014-01-29, 16:30
Asfalt zamortyzował upadek

podpis użytkownika

Better dead than red!
Zgłoś
grey_warden 2014-01-29, 17:15
Utwór "Sail" kojarzy mi się z wrzuconym kiedyś tutaj filmikiem, gdzie tą muzykę zagrali za pomocą cewki Tesli

podpis użytkownika

In War, Victory. In Peace, Vigilance. In Death, Sacrifice.

Śmierć to nie koniec. Śmierć jest jedynie kolejną ścieżką, którą wszyscy musimy podążyć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie