Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 15 minut temu
Supernatural666 2016-09-12, 16:39 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-12, 17:40 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Supernatural666 2016-09-12, 21:13
@up

No to wszystko jasne. Czyli rottweilery są mniejszym niebezpieczeństwem od jamnika. Logiką nie powalasz.
Ja jakoś mniej boje się jednak takiego jamnika ,bo jak mnie spróbuje ugryźć to jednym kopnięciem wyśle go na księżyc ,a nie będę toczył walki na śmierć i życie. Psycho testy jakoś mnie nie przekonują.. Twój pies wypełniał jakąś ankietę na temat swojego samopoczucia? Cóż ,do obrony domu to jeszcze takiego psa zrozumiem. Ale mały pyrdek to i tak idzie w parze. Wszyscy ci którzy kupuja takie psy jak rottweilery ,pitbule ,amstafy itp to mają małe pyrdki albo pusto pod kopułą.
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-12, 22:32 2
Zgłoś
Supernatural666 2016-09-13, 0:01
@up
Nie ,rottweiler mnie nie nigdy nie pogryzł. Za to w dzieciństwie byłem dwukrotnie ugryziony przez psy. Mimo to bardzo je lubię i sam mam jednego.
Cóż ,mi właściciele agresywnych psów kojarzą się z młodzianami którzy chodzą jakby mieli pod pachami niewidoczne balony ,z klatką piersiową wypiętą jak w jakiejś chorobie postawy ,w koszulce jp wpuszczonej w kąpielówki i z białymi skarpetami.. Tak mi się kojarzą bo większość właścicieli tych psów tak wygląda.
Trzymaj sobie tego swojego kundla za ogrodzeniem. Mam nadzieję ,że nigdy cie nie zagryzie ani twoich bliskich. Bo może mu się przedawnią te badania psychologiczne.
A odnośnie owczarków niemieckich to uważam je za najlepszy wybór zarówno do ochrony domu jak i do życia z ludźmi.
Zgłoś
konto usunięte 2016-09-13, 9:36
Poziom ignorancji jest już za wysoki.
Odpadam od tej jałowej dyskusji.
Zgłoś
Supernatural666 2016-09-13, 10:31
Racja ,jesteś strasznym ignorantem. Papatki
Zgłoś
Gl0BaL 2016-09-13, 13:07
Zgłoś
CeTek 2016-09-13, 13:37
Zgłoś
wertuqq 2016-09-13, 16:21
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem