mun66 napisał/a:
Przypominam - to jest państwo, które wydaje miliardy dolarów na pojazdy księżycowe i rakiety z ładunkami atomowymi. Mają priorytety.
A niech nawet opanują technologię zimnej fuzji, co z tego skoro miliard ludu wali kloca na ulicy, gw🤬t na kobietach jest tak częsty że sprawcy złapanie, jeszcze tego same dnia dyndają zaś ich święta rzeka jest tak zaj🤬a trupami, truchłami, gównami i śmieciami, że korzystniej było by się wykąpać w wodzie po reaktorach w fukushimie?
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie
ci na peronie mieli bilety a ci w środku jechali na jana i się zdenerwowali
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Nie rozumiem ich .Przecież od dawna wiadomo że pod kołami jadącego pociągu by się wszyscy zmieścili ...
J🤬e k🤬y niech się naucza przychodzić 5 godzin wcześniej na pociąg.
Trochę jak Polacy - będą wciskać się do pociągu jakby był ostatni i przez to robią się opóźnienia. Najlepiej w metrze - za minutę jest następny, ale c🤬j, muszą biec.
J🤬a swolocz k🤬a widzą te śmieci że wagony są zaj🤬e na maxa co za debilizm
mun66 napisał/a:
Przypominam - to jest państwo, które wydaje miliardy dolarów na pojazdy księżycowe i rakiety z ładunkami atomowymi. Mają priorytety.
Nie zapomianaj, że najbogatszymi ludźmi w Indiach są gwiazdy Bollywood. Prawdopodobnie wyp🤬alają ok. 7% budżetu kraju rocznie na te filmy poprzez samorządy i ich polityków szczególnie przy okazji wyborów.
podpis użytkownika
In memory of power and in power of memory-Trinity Shot
Ale tam musi k🤬ić gównem. J🤬e brudasy. Nie wiem czy brzydzę sie kimś bardziej na świecie niż tymi karaluchami hinduskimi xD
podpis użytkownika
Zwal mi k🤬s
Zniszczony teraz wcale nie pojedzie.Ale jak ktoś ma gówno zamiast mózgu