Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
SizzleMyDizzle 2025-01-29, 10:14
jaki kraj takie odwierty ropy
Zgłoś
RodrigoCortez 2025-01-29, 11:58
gówniane to koło XD
Zgłoś
ActAnonymous 2025-01-29, 12:03 1
Zgłoś
vladok 2025-01-29, 12:25 1
Ciapacki serwis pedalarski i centrowanie koła
Zgłoś
DEADmanPL 2025-01-29, 13:08
Talent - jest. Pedalski strój - jest. Jeszcze tylko przyimki they/them i zachodnie programy będą płakać z zachwytu.
Zgłoś
t3mp 2025-01-29, 14:58
jaki kraj, taki helikopter
Zgłoś
lysymisio6969 2025-01-29, 18:22
Seymouro1908 napisał/a:

Dobrze że cały filmik zwracałem uwagę na tą w niebieskim..

Kopernik2080 napisał/a:

ten w niebieskim to albo tranzystor, albo brzydka dziewczyna bez cycków

gdzieś coś mi po głowie chodzi , że oni mają tam jakąś specjalną kaste dla takich homo..
poszukałem i za wikipedią:

Hidźra (hijra) – określenie osoby trzeciej płci w kulturach Azji Południowej (na subkontynencie indyjskim).

Hidźrą są osoby urodzone biologicznie jako mężczyźni, ale nie utożsamiające się kulturowo lub psychicznie z płcią męską, z męskimi rolami w społeczeństwie lub utożsamiający się psychicznie z płcią żeńską; kobiety transpłciowe, osoby interpłciowe (osoby urodzone z narządami obojga płci lub pośrednimi), wykastrowani mężczyźni. Mówią o sobie zwykle w rodzaju żeńskim.
Zgłoś
Pilot-latawca 2025-01-29, 18:30 1
Ani kara, ani nagroda. One sprawdzają koło od rowera, czy dobrze wycentrowane. To jest warsztat naprawy pedałolotów.
Zgłoś
Kopernik2080 2025-01-29, 21:52
lysymisio6969 napisał/a:

gdzieś coś mi po głowie chodzi , że oni mają tam jakąś specjalną kaste dla takich homo..
poszukałem i za wikipedią:
Hidźra (hijra) – określenie osoby trzeciej płci w kulturach Azji Południowej (na subkontynencie indyjskim).
Hidźrą są osoby urodzone biologicznie jako mężczyźni, ale nie utożsamiające się kulturowo lub psychicznie z płcią męską, z męskimi rolami w społeczeństwie lub utożsamiający się psychicznie z płcią żeńską; kobiety transpłciowe, osoby interpłciowe (osoby urodzone z narządami obojga płci lub pośrednimi), wykastrowani mężczyźni. Mówią o sobie zwykle w rodzaju żeńskim.

dzięki - wychodzi na to, że lewactwo to choroba znacznie starsza niż myślałem. pozdrawiam
Zgłoś