Ejj nie wiem jak wam ale jak dla mnie to on rusza się porównywalnie do gwiazd tanecznych tvn ;] no moze jeszcze brakuje tylko tarzania się po podłodze w tym wypadku piasku xD
jaka to nuta w tle tak w ogóle???
jaka to nuta w tle tak w ogóle???
barondaniello napisał/a:
@Czcij Pandę
Założyłeś konto specjalnie dla tego komentarza? :}
no jawa, już w lipcu 2009 wiedział, że tutaj taki temat powstanie

podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
Dla mnie to on ma kłopot z oddaniem stolca
podpis użytkownika
StreetRacingFever
K🤬a rozkręci każda imprezę ;d ... ogarnijcie wchodzicie do klubu a tam na środku parkietu panda pindolem parkiet wymiata ;dd
podpis użytkownika
Stay True

sadistic.pl/bansuj-dz🤬ko-vt52300.htm no to mamy parkę hip-hopowych pand

"codzienna dawka czarnego humoru" :facelampa:
idz z tym na animal planet
idz z tym na animal planet
przecież p🤬lec drapie się po plecach wystająca gałęzią. Luis, coś mi się wydaje że bardzo lubisz zwierzątka ;]
Buszu92, albo właśnie kończysz gimnazjum bo miałeś lekką obsuwę albo na prawdę nie wiesz że Eukaliptus wpieprza Koala a nie Panda. Chociaż z drugiej strony patrząc na program nauczania to można się wiele spodziewać po uczniach szkół.
Buszu92, albo właśnie kończysz gimnazjum bo miałeś lekką obsuwę albo na prawdę nie wiesz że Eukaliptus wpieprza Koala a nie Panda. Chociaż z drugiej strony patrząc na program nauczania to można się wiele spodziewać po uczniach szkół.

taniec brzucha jak u szakiry. Buszu dobrze że pomyliłeeś pande z koalą a nie z rysiem. a koala to zajebiste zwierze chciałbym je mieć, 20 h na dobe śpi poźniej wp🤬la eukaliptus a później idzie spać. dogadalibyśmy się