Jeśli ktoś nie lubi disco po... hip-hopu to może sobie spokojnie podarować ten temat.
Oto zbiór nagrań raperów-amatorów. Podobno śpiewać każdy może, nawet jak robi to przez nos. Ale i tak najważniejsza jest ta ziomalsko-gansterska otoczka. Lansuj się ziom. Joł!
Waszka G
real fuckin' gangsta!
KDK H W D P
Pasterze Służewca
De Bue
Polifonia Squad - Życie Powalone
ach, te laski w tle
MDC Patologia
prawdziwa patologia
IGREK er
Ten cały Bonzo i jego żonka to musi być ustawione.Nie można być tak poj🤬ym samemu z siebie.
Konto usunięte
2014-03-09, 17:27
Nie znudziło się wam j🤬e gimbusy naśmiewanie się z ludzi upośledzonych? Ileż k🤬a można? Każdy taki niby inteligent a zwykłego tytułu nie potraficie napisać poprawnie. Oni mają takie samo prawo do YT jak wy. Tylko k🤬a jakim debilem trzeba być, by śledzić ich poczynania w internecie. To jest kurewsko ciekawe pytanie.
Twoja mama musi jeszcze poćwiczyć wokal
Ja p🤬lę, ona nawet mówić nie umie a bierze sie za śpiewanie...
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Konto usunięte
2014-03-09, 18:17
normalnie Qrwa mać dać kamer i iść na wioche
Czy kobra wie dlaczego nazywają Ją kobra ?
Konto usunięte
2014-03-09, 18:42
Bonzo i Żona Tajgera mają to do Siebie, że nieważne co zrobicie będą nagrywać. Będą wchodzić z buta do waszych ekranów bo zawsze znajdzie się jakiś pajac który zamiast zignorować wrzuci to na jakiś serwis.
Konto usunięte
2014-03-09, 20:50
siostra Lecha Rocha?
Wydaje mi się że nie są tacy głupi. Robią z siebie debili na necie, ale ponad 1000 subskrybentów na YT już jest. Ktoś się orientuje jak to tam wygląda konkretnie z kasą z YT?
Konto usunięte
2014-03-09, 21:03
ona nie powinna mówić o myśleniu, nie wypada
@naczelny - trzeba mieć minimum 10000 subów żeby dostać propozycję współpracy, wtedy dostaje się dolara za każde 500 odwiedzin (mozna to negocjować, oczywiście jeżeli ma się piździliard wejść miesięcznie jak np. Jenna Marbles czy AdBuster to dostaje się lepszą ofertę). Ale warunkiem jest że trzeba publikować stale filmiki, nie można np. strzelić raz hitu w stylu "Jestem hardkorem", "Kadetem tera" czy "Andrzeju nie denerwuj się" i zniknąć w glorii zarabiając 100000$ w miesiąc "pracy", dlatego właśnie Bonzo podgrzewa stale atmosferę dorzucając do pieca trollingu nowe drwa
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Konto usunięte
2014-03-09, 21:16
@upup
Debile dobrze się sprzedają. Zasada jest prosta:
- Patrz jakiego debila znalazłem w necie.
- O kuuuuurwa!!! Zaraz pokażę kolejnym kumplom.
A wyświetlenia lecą i grosz się sypie.
Idealna parka by z nich była