Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:49
Hiperdoncja
rolinka • 2013-05-30, 0:38
Hiperdoncja, zwiększenie liczby zębów – zaburzenie rozwojowe polegające na obecności zębów nadliczbowych o nieprawidłowej budowie albo prawidłowo zbudowanych zębów dodatkowych.

W uzębieniu mlecznym hiperdoncję obserwuje się rzadko (0,3 - 1,8%), w uzębieniu stałym częściej (2 - 3,1%). Występuje częściej u mężczyzn niż u kobiet (2:1) i częściej dotyczy szczęki niż żuchwy (9:1).
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-30, 6:35
Ciekawe jak taka kobieta robi "loda" facetowi ;]

Co dopiero pomyśli sobie koleś ;D "tylko mnie nie ugryź !! ' "
Zgłoś
mikel1994 2013-05-30, 10:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Pilotn22 2013-05-30, 10:58
Tak mikel, nauczycielka w Polsce w jakimś cholernym liceum zdobyła odcisk zębów kogoś w Czarnobylu. Ludzie takich rzeczy nas studiach nie widzą, ale Ty widziałeś odcisk. Idź precz trollu
Zgłoś
ellsworth 2013-05-30, 11:00
Co 25 facet tak ma? Nie wydaje mi się...
Zgłoś
mikel1994 2013-05-30, 11:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-30, 12:09 1
Zgłoś
INOGIEKSA 2013-05-30, 12:24
@up, a ja dalej nie umie zrozumieć takich ludzi jak ty. koleś zrobił literówkę, też to przeczytałem, zobaczyłem błąd, ale nie spinam się z takiego błachego powodu. zwal sobie konia czy coś, bo ci jądra pękną.
Zgłoś
Pilotn22 2013-05-30, 13:32
Zgłoś
rolinka 2013-05-30, 13:59 1

Zgłoś
konto usunięte 2013-05-30, 14:09 4
@up:
Ostatnia fota to uzębienie typowej teściowej. Są kły jadowe
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-30, 14:45
Hehe, a jednak wiedziałeeeem mówiąc swojemu koledze w gimnazjum, że ma zęba na podniebieniu
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-30, 14:54
INOGIEKSA napisał/a:

@up, a ja dalej nie umie zrozumieć takich ludzi jak ty. koleś zrobił literówkę, też to przeczytałem, zobaczyłem błąd, ale nie spinam się z takiego błachego powodu. zwal sobie konia czy coś, bo ci jądra pękną.

To nie jest literówka. To jest głupota. Literówką by było, gdyby napisał "lanoratorium" czy "laboeatorium". To jest tak samo jak ze słowem frustracja i tworem "flustracja". Tak samo jak z "weźże" i "wejże". Nie ma takich słów jak "flustracja", "wejże" i nie ma też "labolatorium". Literówki wynikają z pomyłki w pisaniu, a nie w braku zrozumienia słowa. Nie wstawił tego "l" przypadkiem, bo ono po prostu nie leży blisko "r". To przykład głupoty, kretynizmu i niedouczenia.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-30, 21:14
Zgłoś
mikel1994 2013-05-30, 22:47
KidDynamite napisał/a:

To nie jest literówka. To jest głupota. Literówką by było, gdyby napisał "lanoratorium" czy "laboeatorium". To jest tak samo jak ze słowem frustracja i tworem "flustracja". Tak samo jak z "weźże" i "wejże". Nie ma takich słów jak "flustracja", "wejże" i nie ma też "labolatorium". Literówki wynikają z pomyłki w pisaniu, a nie w braku zrozumienia słowa. Nie wstawił tego "l" przypadkiem, bo ono po prostu nie leży blisko "r". To przykład głupoty, kretynizmu i niedouczenia.

Wiele o mnie wiesz.

Mam nadzieję że zmarnowanie swojego jakże cennego czasu na napisanie tych dwóch postów i wyplucie swojego jadu na mnie zwiększyło Ci ego na tyle, że teraz sobie stąd pójdziesz i nie wrócisz.

Co do odcisków zębów; nie twierdzę, że był to oryginał, raczej jakaś kopia. A nawet jeżeli to nie była kopia żadnych prawdziwych odcisków zębów, to doprawdy nie rozumiem skąd taki fejk miałby się wziąć w mojej byłej szkole i dlaczego nauczycielka miałaby nas okłamywać.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem