to jest zabawa dla tych którzy nie lubią bądź nie rozumieją Pokemon Go

już by lepiej walili konia w duecie

podpis użytkownika
eeee, szkoda gadać...
Clarx napisał/a:
to jest zabawa dla tych którzy nie lubią bądź nie rozumieją Pokemon Go
![]()
I tak są mądrzejsi. Gracze tej zj🤬ej gry są poniżej pierwszego szczebla rozwoju umysłowego.

Ja jebe. Jak się rozj🤬o łeb w tak głupi sposób za małolata to nie leciało się z płaczem do nikogo bo jakby ojciec się dowiedział to jeszcze by wp🤬l za głupoty spuścił.
Ja tak robiłem dla samej fazy
pompujesz się, przytrzymujesz powietrze a kiedy widzisz mroczki przed oczami wypuszczasz...o chopieee....chyba se przyk🤬ie oksydżena w płuco, póki to legalne!
A dla tych co rozj🤬i coś łbem albo zrobili sobie krzywdę przez tą "zj🤬ą" zabawę...jesteście po prostu c🤬ami

A dla tych co rozj🤬i coś łbem albo zrobili sobie krzywdę przez tą "zj🤬ą" zabawę...jesteście po prostu c🤬ami

PixLord napisał/a:
I tak są mądrzejsi. Gracze tej zj🤬ej gry są poniżej pierwszego szczebla rozwoju umysłowego.
Lumia?
Napisze mi ktoś po co oni sobie tak robią i co daję ta "zabawa"? :/
wst91 napisał/a:
Lumia?
Szkoda ze nie zdechles i cipe to masz raczej Ty, zamiast mozgu.

nerusss napisał/a:
Tego nie robi się z asekuracją, tego się nie robi w ogóle... Chyba, że chcesz z czasem dostać p🤬lca (niedokrwienie mózgu, bezdech, osłabienie mięśniowe itd...)To się robi z asekuracją.
asseter napisał/a:
Napisze mi ktoś po co oni sobie tak robią i co daję ta "zabawa"? :/
pl.wikipedia.org/wiki/Oddychanie_holotropowe
Furfur napisał/a:
Tego nie robi się z asekuracją, tego się nie robi w ogóle... Chyba, że chcesz z czasem dostać p🤬lca (niedokrwienie mózgu, bezdech, osłabienie mięśniowe itd...)
pl.wikipedia.org/wiki/Oddychanie_holotropowe
Zwał jak zwał, żadna specjalna technika po prostu zwiększając częstość oddechów zwiększasz usuwanie dwutlenku węgla z krwi, zwiększa Ci się pH krwi co powoduje obkurczenie naczyń krwionośnych mózgu, zmniejszenie dopływu krwi i omdlenie

Mom and Death napisał/a:
Ja tak robilem w dziecinstwie, to rozj🤬em szybe glowa.
I co, przeżyłeś?

K🤬a no, z samego szacunku nie użyłbym w tak młodym wieku przekleństwa w obecności matki. Do teraz nie mogę.