📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

@up a kiedy my się wyrzekniemy bandytów przeklętych? Chyba nie prędko bo się im zaczęło pomniki stawiać.

100Burned napisał/a:
Nie zesraj się czasem.![]()
Masz jakiś fetysz? Kolejny komentarz o sraniu...

TB303 napisał/a:
Masz jakiś fetysz? Kolejny komentarz o sraniu...
A o czym innym z tobą i abraxiem można pisać?

100Burned napisał/a:
A o czym innym z tobą i abraxiem można pisać?
W sumie racja. Każdy pisze to, na co pozwala mu jego poziom intelektualny. Przestań już pisać do mnie, szkoda mi czasu na pisanie pierdół.
@down
To tyle, jeśli chodzi poziom intelektualny

TB303 napisał/a:
Przestań już pisać do mnie, szkoda mi czasu na pisanie pierdół.
Właśnie, nie trać czasu tylko idź myj dupę bo abraxiu niedługo się odezwie
Ja też już nigdy więcej nie pójdę pracować do polskiego uciśnionego pracodawcy.
Nie ma większego szczura od polskiego prywociorza co ma firemkę na 10 osób.
Facet chciałby sprzedać jajko kupić dom. W takich firmach kasę robi się przede wszystkim na oszustwach i wyzysku pracownika. Inaczej się nie da bo przecież jedyną innowacją w takiej firemce jest tania siła robocza więc niczym innym nie potrafią konkurować.
W firmie bida z nędzą a szef biegnie do salonu Audi po nowe Q7 bo on jest wielki pan fabrykant.
Nie ma większego szczura od polskiego prywociorza co ma firemkę na 10 osób.
Facet chciałby sprzedać jajko kupić dom. W takich firmach kasę robi się przede wszystkim na oszustwach i wyzysku pracownika. Inaczej się nie da bo przecież jedyną innowacją w takiej firemce jest tania siła robocza więc niczym innym nie potrafią konkurować.
W firmie bida z nędzą a szef biegnie do salonu Audi po nowe Q7 bo on jest wielki pan fabrykant.

@Up widać jakie ty masz pojęcie o życiu. PIP i PIS ("sanepid) to są skorumpowane bezradne patałachy.
Miałem z nimi do czynienia wielokrotnie. NIGDY nic nie zrobili dla pracowników.
Miałem z nimi do czynienia wielokrotnie. NIGDY nic nie zrobili dla pracowników.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie