Drugi już odcinek świetnej, według mnie, serii filmików o historii. Tym razem padło na Stanisława Augusta Poniatowskiego, ostatniego władcę Rzeczypospolitej Obojga Narodów. Miłego oglądania
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-01-16, 14:29
Ja to wolalbym ogladac podkoloryzowana historie Polski, zrobiona przed Git Produkcje w
Jeżeli chodzi o Poniatowskiego to się nigdy prawdy nie dowiemy jak było. Fakt kontrowersyjny władca i poprostu urodził się się w czasach gdzie z I Rzeczypospolitej została już tylko nazwa . Dla mnie najgorszym władcą był Zygmunt III Waza ( Ten to miał szczęście tylko dlatego że był władcą który wokół miał najlepszych dowódców i doradców w całej historii Rzeczypospolitej a sam był popierdółką i bardziej zależało mu na Szwecji niż Polsce), ogólnie cała ich dynastia ; drugi jest oczywiście Poniatowski .
konto usunięte
2014-01-16, 14:43
konto usunięte
2014-01-16, 14:55
Fajne, tylko ma jakąś dziwną mordę i trochę za dużo wstawek (chociaż są dobre).
konto usunięte
2014-01-16, 14:58
Grupa docelowa gimnazjum i myślę, że z takim założeniem ten program odniesie sukces.
konto usunięte
2014-01-16, 15:20
Pojawił się już jeden odcinek tego pana. Wszedłem aż na jego kanał bo nawet mnie zainteresował. Ten który widzicie w tym temacie jest pierwszym filmem na jego kanale. Być może jeszcze się nauczy, bo filmik który podlinkowałem jest już w dużo lepszej formie. Dopiero zaczyna, może się poprawi, nie skreślajcie go od razu
konto usunięte
2014-01-21, 9:27
Drugi zdecydowanie lepszy od pierwszego, mniej tych "fajnych" animacji i bluzgów. Zarobił na piwo bo musiał posiedzieć kilka nocy i przeczytać zacne komentarze.