Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
historia dnia codzienego
Marcinqqq • 2020-10-21, 20:39
wracam z roboty jak co dzień i włączam sobie coś tam żeby grało w tle, podczas tych wszystkich rzeczy co się robi po powrocie z pracy, telewizor, radio, ale z reguły komputer, jakiś kanał tematyczny c🤬j tam nie ważne, dostałem za darmo net coś tam z tymi serialami i filmami, to myślę jebnę sobie serial w tle i idę się wysrać zrobić kanapki czy coś.

Pierwszy serial: TYTANI, aka młodzi tytani ci animowani, czy ci z komiksów, no zajebisty, serio jak ktoś lubi klimaty, to na prawde super to netflex zrobił, polecam. oglądam no i mówię, k🤬a co jest, za młodu widzałem ze 300 odcinków tego animowanego, a tu w tum nie animowanym gwiazdka- jedna z głównych bohaterek całej serii jest murzynką mówię k🤬a przecież ona była biała we wszystkich komiksach i animacjach była biała, po c🤬j to zmieniać jak w 5 osobowej fabularnej grupie super bohaterów mieli już zielonego człowieka i super spoko czarnoskórego cyborga, po c🤬j przekłamywać oryginał i zmieniać Gwiazdkę na murzyna, no c🤬j, serial spoko obejrzałem na raty oczywiście, cały ok

serial nr2, bo pierwszy w całości przeleciał, Przeklęta czy coś. Fabuła kto posiadaczem był miecza króla Artura przed jego władaniem w tym przypadku kobieta, mówię ok niech leci, jak już pisałem u mnie seriale lecą zamiast radia, bo jak coś mnie ciekawi to oglądam jak trzeba w ciszy i w pokoju, w ogóle w pokoju, schaby na przykład.

Dochodzę do połowy odcinka i nagle szok, nowy król artek jest murzynem, no k🤬a nie, w 15 wieku czy coś w tym stylu królem Anglii jest murzyn? w tych czasach historycznych???

no i koniec historii i flex netem , bo myślę sobie k🤬a!!! jeszcze naszego Łyska z pokładu Idy jebną za czarnoskórego, albo Sobieskiego jebną , to pójdę i pierwszego czarnego p🤬lnę w łeb

dziękuję, temat własny i autentyczny
Zgłoś
Jasnepelne 2020-10-22, 6:47 2
Nie zesraj się
Zgłoś
Igorek95 2020-10-22, 7:06 2
Fakt jest to wk🤬iające, czego by tam nie odpalić to mam z tyłu głowy że w którymś momencie wyskoczą pedały, bo po prostu muszą. Do murzynów nic nie mam, dopóki nie przekłamuje się ich rolami historii.

podpis użytkownika

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
Konto usunięte 2020-10-22, 7:27 1
Jeden murzyn w tę czy we w tę mnie aż tak nie razi. skoro serial jest na podstawie legendy czy tam adaptacją książki, nigdzie nie jest napisane że coś musi być odwzorowane w 100% Gorsze od koloru skóry jest jednak to że tych aktorzyn się naj🤬o tyle a mało który się nadaje do roli

no i netflixowa homopropaganda... jak serial robił netflix to musi być akcja dwóch pedałów albo lesby. Zazwyczaj jest to tak szticznie wklejone że absolutnie nic by się w fabule nie zmieniło jak by wyciąć 5 minut pedałowania.
Zgłoś
Exclip 2020-10-22, 8:19 2
Murzyn ahchilles w starozytnej grecji......... przynjamniej sa na tyle glupi, ze murzyni w to wierza zapewne... i tylko oni.....

Zgłoś
outsidethebox86 2020-10-22, 8:49 3
Jak zobaczyłam w "Wiedźminie", że driady wyglądają jak z Brooklyn'u a nie z Brokilionu, to myslalam, że padnę, tak pasują do sagi o Wiedźminie jak wół do karety. W ogóle netflitowski Wiedźmin a Wiedźmin Sapkowskiego, to zupełnie inny klimat, serial nie oddaje tego, czym ta saga aż ocieka, a dobór aktorów to jakieś nieporozumienie...
Zgłoś
Elektro-Mech 2020-10-22, 10:49 3
Znajdź mi choćby jedną wzmiankę w kronikach, że król Artur był biały. Pic or didn't happen
Zgłoś
Konto usunięte 2020-10-22, 12:16
ja jebie jaki bełkot
Zgłoś
Kyocera 2020-10-22, 14:03 9
Elektro-Mech napisał/a:

Znajdź mi choćby jedną wzmiankę w kronikach, że król Artur był biały. Pic or didn't happen

Nie napisali także, że nie jest wielbłądem.
Zgłoś
piotrj3 2020-10-22, 15:04 14
Przypomniało mi się to
Zgłoś
Igorek95 2020-10-22, 17:21
@Elektro-Mech nie musi być, bo w tamtych czasach nie było czegoś takiego jak "człowiek czarny" rozumiesz?

podpis użytkownika

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
Himiteshu 2020-10-22, 18:39
Starfire nie jest ziemianką i nigdy nie była biała, poczytaj komiksy ale przecież mówisz że znasz animacje?Więc ona nie jest człowiekiem nawet tak naprawdę, więc może sobie mieć kolor skóry jaki chce. I ta murzynka akurat co ją gra jest bardzo atrakcyjna według mnie Pozdrawiam
Zgłoś
Konto usunięte 2020-10-22, 19:51
Ale zaj🤬eś łapę w dół przy ocenie co nie?
Zgłoś
Elektro-Mech 2020-10-22, 20:36
Kyocera napisał/a:

Nie napisali także, że nie jest wielbłądem.

Otóż to. Widzę, że łapiesz.
Zgłoś
Takafura 2020-10-23, 13:07 1
Fires napisał/a:

Człowieku, ze śpiączki się wybudziłeś? To norma na Netflixie od kilku lat

Mają też fenomenalne filmy ale z czasem było coraz trudniej coś wyszukać na wieczorny seans

Qunda napisał/a:

Orange is the new black. Tez netflix. Jak te "panie"

przejęły 2 czy 3 sezon to przestałem oglądać za tego typu ruchy i zachowania(...)

Normalnie hit ten serial. Kobity święte, a wszyscy faceci to zboki, sadyści lub c🤬y.
Chyba przy 3 sezonie oświadczyłem żonie, że jak w tym odcinku będzie czwarta scena lesbijskiego seksu to ja wymiękam.
Ps. Był odcinek gdzie dwie osadzone założyły się która więcej wyliże w ciągu doby...
Zgłoś
Mr_Crazy 2020-10-23, 22:20
Bardzo rzadko się wypowiadam... ale to prawda... W większości nowych netflixowych serialów albo pedał albo lesba musi się przewinąć...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie