PS. Nie, nie mam zamiaru wyp🤬alać z tym na kwejka.
podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?No ja dzisiaj na parkingu znalazlem HTC ONE X, tylko kurrrrwa musze jakis wzor narysowac ktorego nie wiem. : /
A jednak sp🤬alaj.
podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?zawsze? Napewno nie przez to, ze apple to jakosc. Oni po prostu robią ludzi w c🤬ja i sprzedają im gówno w ładnej obudowie, a ludzie to kupują i wydłużają sobie k🤬sa tym.
Apple ssie. Drogie i mało funkcjonalne gówna jak iphone. Ktoś się może ze mną nie zgodzić, ale ile ma przydatnych funkcji ten telefon? Większość to zabaweczki na parę minut gdy czekamy na autobus.
A gdy komuś upadnie to trzeba wydać stówę jak nie więcej.
Aktualnie iOS to najlepszy system na komórki jaki w danej chwili istnieje zaś Android to strasznie gówno jakie kiedykolwiek stworzyli który jeszcze potrafi ciąć w menu przy HtC One X (4 rdzeniowy CPU!!).
Mówi to osoba, która miała kiedyś IPhone 3G a teraz ma HTC Desire HD - One X testowałem bo miałem zamiar na niego wymieniać a gdyby nie marna 3.5 calowa wielkość ekranu w IPhone to nie miałbym nad czym się zastanawiać bo Apple byłoby dużo lepszym wyborem (potrzebuje większego ekranu).
Apple to dobra marka tylko trzeba wiedzieć co się kupuje i co najważniejsze w jakim celu a jak chcemy jakieś nie wiadome gówno to kupujemy telefon z Androidem.
Skończ bo p🤬lisz waćpan - zobacz z czego jest wykonany IPhone 4S a z czego marny Samsung Galaxy S3 (tego już nie ma co komentować) lub chociażby HTC One X.