Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kici-Kici 2023-09-22, 14:27
chceszczynie napisał/a:

dzisiaj sprawdziłem swoje komentarze youtube z tego tygodnia i 70% z nich ma shadowbana, są widoczne tylko dla mnie. często używam takich słów, jak "propaganda", "intryga", "kontrolowane media", więc albo system rozpoznaje "intruza" albo ktoś robi to ręcznie, bo znikają zwykle dopiero po kilku godzinach

To ja dostałem w tym tygodniu 2 ostrzeżenia za komentarze. Drugie wpadło minutę po tym jak skomentowałem shorta jakiegoś murzyna, na którym biały próbował włamać mu się do domu, a ten wylał mu garnek gorącej wody na głowę. A napisałem tylko, że w realnym życiu byłoby odwrotnie i to murzyn włamywał by się do białego, czyli samą prawdę pisałem!
Zgłoś
chceszczynie 2023-09-22, 15:18
@Up jeszcze nigdy nie dostałem ostrzeżenia na youtube, tylko wiecznie shadowbany. Na wykopie mam bana na 4 miesiące za udostępnienie listy botów, które służą promowaniu dużych portali reklamodawców. Jak ktoś ciekawy to można znaleźć pod tagiem #znajdzbota ;]

ps. jest taka wtyczka, "Return Youtube Dislike" która oblicza prawdopodobną ilość kciuków w dół. Niestety nie jest precyzyjna, ale wahania nie są zwykle większe niż 5-20%

Zgłoś
killua 2023-09-22, 17:08 1
Aha no to teraz już wiemy skąd Bigus Dickus
Zgłoś
metyoo 2023-09-22, 18:56 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
raistpol 2023-09-23, 0:20 1
chceszczynie napisał/a:

@Up jeszcze nigdy nie dostałem ostrzeżenia na youtube, tylko wiecznie shadowbany. Na wykopie mam bana na 4 miesiące za udostępnienie listy botów, które służą promowaniu dużych portali reklamodawców. Jak ktoś ciekawy to można znaleźć pod tagiem #znajdzbota ;]
ps. jest taka wtyczka, "Return Youtube Dislike" która oblicza prawdopodobną ilość kciuków w dół. Niestety nie jest precyzyjna, ale wahania nie są zwykle większe niż 5-20%

a jednak.
Mam konto na YT ze 12 lat i ostatnio wyskoczyło mi okienko że zachowuje się nieodpowiednio i żebym zapoznał się ze standardami spoleczności
Zgłoś
Judasz z IKEI 2023-09-23, 23:42
Parę lat temu (przed brexitem) oglądałem debatę na BBC pt. "czy Wielka Brytania potrzebuje więcej imigrantów". W studio 4 osoby, w tym jeden biały - prowadzący "debatę"...
Zgłoś
izurial 2023-09-25, 10:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
chceszczynie 2023-09-27, 14:50 1
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem