Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
6................6 2013-08-23, 0:38 36
Miałem przyjemność zatrudniać panie sprzątające po różnych urzędach w kilku większych miastach zachodniej Polski.
Podobny numer (gówno na ścianie) odstawił któryś pracownik Poczty we Wrocławiu niedaleko mostu grunwaldzkiego (wybaczcie, adresu nie pamiętam). Panie sprzątające (i słusznie) stwierdziły, że p🤬lą taki numer i sprzątać nie będą.
Uznaliśmy z szefem, że najlepiej będzie znaleźć kogoś "spoza", w kilkanaście minut wyłapaliśmy w miarę czystego, w miarę trzeźwego menela, który za stówkę pod naszym nadzorem wypucował cały kibel k🤬ując przy tym na całe piętro.
Na szczęście sprawa przeszła bez echa, a pracownika podobno wyłapali.
Zgłoś
F................s 2013-08-23, 8:34 1
Sądząc po tym co przeczytałem, to domyślam się, że był to jakiś hipermarket, a nawet tesco i z doświadczenia wiem, że na POK-u, gdzie pracuje ta wrażliwa pani, znajduję się klucz od kibla, więc jakim problemem było jego zamknięcie, zamiast postawienie wartownika w postaci pana wiesia
Zgłoś
no_co_Ty 2013-08-23, 9:49 1
Gówniana ta historyjka.

podpis użytkownika

Tak wcześnie, a już tak śmiesznie,
i
Raz na wozie, raz c🤬j Ci w dupę.
Zgłoś
Zona_Putina 2013-08-23, 12:04 20
Ale że nikt tej starej nie zrobił zdjęcia?! Szczyt bezczelności.
Zgłoś
Gonczor 2013-08-23, 12:05 4
Za komentarz na dole dałbym drugie piwo
Zgłoś
cynku 2013-08-23, 12:07 3
ja bym ją tam po sekundzie wpuścił. Nie cierpie takich starych przemądrzałych k🤬iszonów.
Zgłoś
Dzyzys 2013-08-23, 12:31 1
jedrzej152 napisał/a:

HIstoria zaj🤬a z piekielnych

W życiu bym się nie domyślił...

podpis użytkownika

"Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać, brachu. Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową"
Zgłoś
Bazyliszek 2013-08-23, 12:37
A żaden autobus się nie zatrzymał i nikt nie klaskał ???
Trzeba było dodać, że za kobietą wpadł mąż i też się przewalił, przypadkowy przechodzień chciał ich podnieść i również się poślizgnął, potem pies z ulicy pomyślał, ze się bawią i zaczął wszystkich lizać po pyskach.
Kuźwa chyba za stary jestem, jakoś nie trawię takich naciąganych historii, dosłownie ...gównianych
Zgłoś
arturkmak 2013-08-23, 12:43
afroamerykanów chyba. Nie mowi sie dwoch amerykaninów tylko amerykanow (bez afro)
Zgłoś
K................k 2013-08-23, 12:59
Jak większość grafomańskich historyjek z piekielnych tak i ta, ma bardzo mało wspólnego z rzeczywistością.
Ktoś wymazał gównem kawałek ściany, a reszta to już wodze fantazji autora. No chyba, że pokaże zdjęcia, to może(podkreślam może) byłbym w stanie w to uwierzyć.
Zgłoś
Cks 2013-08-23, 12:59
za opis o murzynach nie ma piwa
Zgłoś
Darkstep 2013-08-23, 13:26
Kto normalny wchodzi na "piekielnych"?

podpis użytkownika

drum'n'bass | dubstep | breakcore
Zgłoś
2................d 2013-08-23, 13:29
Zgłoś
paragwaj 2013-08-23, 13:43 5