Przypadkiem natrafiłem na historię na piekielnych, postanowiłem się z wami podzielić. Klimat iście sadolowy.
(Temat nie ma na celu obrażania afroamerykaninów)
podpis użytkownika
Sialallalala
6................6
2013-08-23, 0:38
Miałem przyjemność zatrudniać panie sprzątające po różnych urzędach w kilku większych miastach zachodniej Polski.
Podobny numer (gówno na ścianie) odstawił któryś pracownik Poczty we Wrocławiu niedaleko mostu grunwaldzkiego (wybaczcie, adresu nie pamiętam). Panie sprzątające (i słusznie) stwierdziły, że p🤬lą taki numer i sprzątać nie będą.
Uznaliśmy z szefem, że najlepiej będzie znaleźć kogoś "spoza", w kilkanaście minut wyłapaliśmy w miarę czystego, w miarę trzeźwego menela, który za stówkę pod naszym nadzorem wypucował cały kibel k🤬ując przy tym na całe piętro.
Na szczęście sprawa przeszła bez echa, a pracownika podobno wyłapali.
F................s
2013-08-23, 8:34
Sądząc po tym co przeczytałem, to domyślam się, że był to jakiś hipermarket, a nawet tesco i z doświadczenia wiem, że na POK-u, gdzie pracuje ta wrażliwa pani, znajduję się klucz od kibla, więc jakim problemem było jego zamknięcie, zamiast postawienie wartownika w postaci pana wiesia
Gówniana ta historyjka.
podpis użytkownika
Tak wcześnie, a już tak śmiesznie,
i
Raz na wozie, raz c🤬j Ci w dupę.
Ale że nikt tej starej nie zrobił zdjęcia?! Szczyt bezczelności.
Za komentarz na dole dałbym drugie piwo
ja bym ją tam po sekundzie wpuścił. Nie cierpie takich starych przemądrzałych k🤬iszonów.
jedrzej152 napisał/a:
HIstoria zaj🤬a z piekielnych
W życiu bym się nie domyślił...
podpis użytkownika
"Nie pójdę do piachu, gdy ktoś mi powie: czas umierać, brachu. Nie dam się uśpić śmierci słowom, pójdę do grobu z podniesioną głową"
A żaden autobus się nie zatrzymał i nikt nie klaskał ???
Trzeba było dodać, że za kobietą wpadł mąż i też się przewalił, przypadkowy przechodzień chciał ich podnieść i również się poślizgnął, potem pies z ulicy pomyślał, ze się bawią i zaczął wszystkich lizać po pyskach.
Kuźwa chyba za stary jestem, jakoś nie trawię takich naciąganych historii, dosłownie ...gównianych
afroamerykanów chyba. Nie mowi sie dwoch amerykaninów tylko amerykanow (bez afro)
K................k
2013-08-23, 12:59
Jak większość grafomańskich historyjek z piekielnych tak i ta, ma bardzo mało wspólnego z rzeczywistością.
Ktoś wymazał gównem kawałek ściany, a reszta to już wodze fantazji autora. No chyba, że pokaże zdjęcia, to może(podkreślam może) byłbym w stanie w to uwierzyć.
za opis o murzynach nie ma piwa
Kto normalny wchodzi na "piekielnych"?
podpis użytkownika
drum'n'bass | dubstep | breakcore
2................d
2013-08-23, 13:29
"Aha, czyli mamy Meksyk."
o, jakże na czasie