@GęsiorSB
Nie zdziwiłoby mnie to, ale niestety nigdzie nie znalazłem potwierdzenia tej tezy (na temat pociągu naszego skrzata do fekaliów i zwierząt też nie).
Jacy moderatorzy tacy userzy.
Nie zdziwiłoby mnie to, ale niestety nigdzie nie znalazłem potwierdzenia tej tezy (na temat pociągu naszego skrzata do fekaliów i zwierząt też nie).
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.

Freddy gdyby żył to pewnie by popełnił samobójstwo po obejrzeniu tego filmiku ....

think666 napisał/a:
ale niestety nigdzie nie znalazłem potwierdzenia tej tezy (na temat pociągu naszego skrzata do fekaliów i zwierząt też nie).
"Intymne życie wielkich władców" czy jakoś tak.
Ale ta książeczka to ogólnie dużo gdybań.
Ludzie lubią wymyślać takie historie.

Legendą to on JEST.
Nie patrzeć na jaką 'resztę'? Chodzi ci o jego biseksualność? O to, że chodził do pubów, które słynne były z czynienia fistingu? Czy, że zaraził się AIDS w p🤬lonym NY? To jest dla ciebie reszta?
Nie patrzeć na jaką 'resztę'? Chodzi ci o jego biseksualność? O to, że chodził do pubów, które słynne były z czynienia fistingu? Czy, że zaraził się AIDS w p🤬lonym NY? To jest dla ciebie reszta?