Maciolo napisał/a:
@up
To się nazywa kreatywność. Coś, czym ciebie Matka Natura nie obdarzyła.
A skąd Ty k🤬a możesz wiedzieć?
Może i mnie nie obdarzyła jakże super talentem pisania jakże zajebiście kreatywnych komentarzy, jak Ciebie, ale obdarzyła mnie dystansem i tyćką samokrytyki, by nie wyjść na kretyna co napisze "ten hitler wskazuje "DO GAZU" hahahahahahahahahahaha, dajcie piwa".

o k🤬a buahahahahha ja jebie dawno sie tak nie usmialem....mala rzecz a cieszy...mimo ze nie ma baby z h🤬jem ani cyckow ani faceplanta to piwo leci

@clio
Podczas czytania twojej wypowiedzi doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
Może dlatego że czytałem przez sen. W każdym razie, dzięki za uświadomienie mi jakim ja głupim człowiekiem jestem. Dzięki stokrotne.
Podczas czytania twojej wypowiedzi doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
Może dlatego że czytałem przez sen. W każdym razie, dzięki za uświadomienie mi jakim ja głupim człowiekiem jestem. Dzięki stokrotne.

Maciolo napisał/a:
@clio
Fajnie jest błysnąć skopiowanym tekstem?

@up
Mój błąd, gdybym skopiował z końca strony a nie z początku to może nie zorientowałbyś się.
@edit
Dawidosz napisał post który został usunięty, ale zdążyłem go przeczytać. Człowieku, mówisz i masz.
Mój błąd, gdybym skopiował z końca strony a nie z początku to może nie zorientowałbyś się.
@edit
Dawidosz napisał post który został usunięty, ale zdążyłem go przeczytać. Człowieku, mówisz i masz.

clio napisał/a:
I zacznie się pisanie jakże kreatywnych postów i jakże przesiąkniętych czarnym humorem postów czego to Hitluś nie powiedział, nie wskazał, nie pokazał, nie zrobił na tym j🤬ym obrazku.
On nic nie mÓwił ani na nic nie pokazywał

To dziło sztuki, zostało lekko zmienione i obecnie znajduję się na demotach :/ współczucia