Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Suka_Blyat 2010-12-14, 22:33
Heil Hitler o/
Zgłoś
S................w 2010-12-14, 22:35
Maciolo napisał/a:

@up

To się nazywa kreatywność. Coś, czym ciebie Matka Natura nie obdarzyła.

A skąd Ty k🤬a możesz wiedzieć?
Może i mnie nie obdarzyła jakże super talentem pisania jakże zajebiście kreatywnych komentarzy, jak Ciebie, ale obdarzyła mnie dystansem i tyćką samokrytyki, by nie wyjść na kretyna co napisze "ten hitler wskazuje "DO GAZU" hahahahahahahahahahaha, dajcie piwa".
Zgłoś
TYGRYS2008 2010-12-14, 22:41 1
adolf wymiata. był tak jebnięty że aż smieszny.
Zgłoś
k................e 2010-12-14, 22:48

o k🤬a buahahahahha ja jebie dawno sie tak nie usmialem....mala rzecz a cieszy...mimo ze nie ma baby z h🤬jem ani cyckow ani faceplanta to piwo leci
Zgłoś
M................o 2010-12-14, 23:00
@clio

Podczas czytania twojej wypowiedzi doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

Może dlatego że czytałem przez sen. W każdym razie, dzięki za uświadomienie mi jakim ja głupim człowiekiem jestem. Dzięki stokrotne.
Zgłoś
S................w 2010-12-14, 23:02 6
Maciolo napisał/a:

@clio

Podczas czytania twojej wypowiedzi doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.

Fajnie jest błysnąć skopiowanym tekstem?
Zgłoś
M................o 2010-12-14, 23:28
@up

Mój błąd, gdybym skopiował z końca strony a nie z początku to może nie zorientowałbyś się.

@edit

Dawidosz napisał post który został usunięty, ale zdążyłem go przeczytać. Człowieku, mówisz i masz.
Zgłoś
R................s 2010-12-15, 1:05
"Tyle śniegu naj🤬o" At least four feet Szwagier!
Zgłoś
A................e 2010-12-15, 10:09 4
Śnieg musi padać, bo jest CZYSTY i BIAŁY!
Zgłoś
C................i 2010-12-15, 17:24
clio napisał/a:

I zacznie się pisanie jakże kreatywnych postów i jakże przesiąkniętych czarnym humorem postów czego to Hitluś nie powiedział, nie wskazał, nie pokazał, nie zrobił na tym j🤬ym obrazku.

On nic nie mÓwił ani na nic nie pokazywał tylko sprawdzał czy dalej pada..... o.O c🤬j pada deszcz snieg sypie
Zgłoś
p................o 2010-12-17, 12:03
To dziło sztuki, zostało lekko zmienione i obecnie znajduję się na demotach :/ współczucia
Zgłoś