Niepodległość? Nie mam zielonego pojęcia co to wgl jest.
-W sumie dobrze gada w Polsce w sumie nie ma niepodległości to skąd ma wiedzieć co to jest.
-W sumie dobrze gada w Polsce w sumie nie ma niepodległości to skąd ma wiedzieć co to jest.
Zauberer11 napisał/a:
Czemu takie gówno ma 0 piw i jest na głównej???
Po to żebyś miał zagadkę na cały dzień.
Ciekawe ile płacą tym debilom żeby palnąć coś tak głupiego do kamery... Bo nie wierze w aż taki debilizm.
P🤬lona rasa. Nadal nie mogę pojąć, że takie osobniki jeszcze funkcjonują w dzisiejszym świecie
podpis użytkownika
I tak skończysz tam gdzie inni.

i znowu na sadolu mtb ,
rozumiem że kto płaci ten wymaga ale już hyba dość ile mozna k🤬qa tasiemiec juz pod klan podchodzi m jak miłośc
taki suchar
Wiesz co będzie w ostatnim odcinku matura to bzdura?
Nie wiem co będzie w ostatnim ale wiem co będzie w przedostatnim
a co będzie
będzie pokazany wybuch Slońca
rozumiem że kto płaci ten wymaga ale już hyba dość ile mozna k🤬qa tasiemiec juz pod klan podchodzi m jak miłośc
taki suchar
Wiesz co będzie w ostatnim odcinku matura to bzdura?
Nie wiem co będzie w ostatnim ale wiem co będzie w przedostatnim
a co będzie
będzie pokazany wybuch Slońca
Przepraszam Panowie - narząd powiększający się 10 razy.
Nie wiem, bo na pewno nie penis, i sprawdziłem na jakiejś badziewnej stronce nawiązującej do tego pytania i wyszło że ŹRENICA. Otóż źrenica to nie narząd tylko przestrzeń ograniczona przez tęczkówkę i soczewkę wypełniona cieczą wodnistą.
Idiotyczne pytanie równe idiotycznemu, pozbawionemu sensu show. Nie dałem rady dokończyć.
Nie wiem, bo na pewno nie penis, i sprawdziłem na jakiejś badziewnej stronce nawiązującej do tego pytania i wyszło że ŹRENICA. Otóż źrenica to nie narząd tylko przestrzeń ograniczona przez tęczkówkę i soczewkę wypełniona cieczą wodnistą.
Idiotyczne pytanie równe idiotycznemu, pozbawionemu sensu show. Nie dałem rady dokończyć.

Jak ten cały Kubuś Jankowski był to dało się to oglądać, ale dzisiaj to ja p🤬le co za prowadzący jełopy mają odpowiedzi na karteczkach i jeszcze się nabijają z debili, no k🤬a!
Jedyne po co to wlaczylem to po to zeby poogladac ta fajna blondyne, ktora wystepuje jako prowadzaca
Bardzo r🤬able

Te pytania są k🤬a bezsensu. Koło c🤬ja mi lata, kiedy Wałęsa dostał nagrodę i za co. Na prawdę? Są rzeczy ważne i ważniejsze..