SpalonyŻymianin napisał/a:
Wiedza o takich przychlastach jak ty jest mi potrzebna jak w piździe gwóźdź. Upadlińskie, roszczeniowe i przekonane o swej zajebistości kurewki też śmieszkowały z krymskich, donbaskich i donieckich "ruskich onuc" zmuszonych niegdyś przez zachodni nowotwór do przyjęcia upadlińskiego paszportu. Potem przyszedł Włodzimierz i ich zweryfikował. Czy tobie świat oszczędzi wstydu?
- "Pasmatrim a uwidim"
Że też takie bydle jeszcze chodzi po tym padole! po jaki c🤬j!
A mogło do tego nie dojść i podpisać porozumienie stabmulskie w lutym 2022r ale chcieli sie nap🤬lać dalej to mają
J🤬 tą Upadline p🤬loną.
Jeszcze trochę i to niby-panstwo rozleci się całkowicie.
Powinniśmy jeszcze wyrzucić wszystkich banderowców z Polski, i zostawić tylko Ukrainki do r🤬ania.
I tyle w temacie.
Jeszcze trochę i to niby-panstwo rozleci się całkowicie.
Powinniśmy jeszcze wyrzucić wszystkich banderowców z Polski, i zostawić tylko Ukrainki do r🤬ania.
I tyle w temacie.
wniosek jest taki, że ruscy pomogli jej się odk🤬ić, więcej pomocy nie potrzeba
i jak zwykle wszystkie materiały z tej pseudo wojny - zdjęcia, nagrania - są PO fakcie, albo jakieś gówno inscenizowane na poziomie lewicowych teatrów. Jak był konflikt w Górskim Karabachu to mieliśmy materiały z pierwszej ręki, realną wymianę ognia między żołnierzami, materiałów na hardzie w brud. Tutaj fejk goni fejk i wszystkie relacje są dowodami anegdotycznymi jak w plandemii. Klientka do mnie mówi, że jej przyjaciółka wróciła z Kijowa, pytam no i jak tam, a ona, że bomby latają 24/7. No to k🤬a niezła Rambo z tej koleżanki, że tak sobie tańczy między rakietami kilka razy do roku, właściwie jedzie kiedy chce. Pamiętam jak się ten spektakl zaczął i pojawiły się pierwsze nagłówki w naszym ścieku medialnym to przezornie załączyłem kamerki online z Kijowa - na wp wielki artykuł, że Kijów płonie i ikonka LIVE się paliła, a ja na kamerkach widzę cisza, spokój, przechodnie spacerują, samochody jeżdżą. J🤬e NWO i bańka totalnych kłamstw, w której nieświadomie tkwią masy pozbawione już umiejętności redagowania otoczenia przy pomocy własnego rozumu...