Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Hmm ..
~McSadol • 2025-01-12, 11:08
wiem wiem sadystyczne to nie jest taka ciekawostka ..

Zgłoś
oburpik 2025-01-13, 14:08
SpalonyŻymianin napisał/a:

Wiedza o takich przychlastach jak ty jest mi potrzebna jak w piździe gwóźdź. Upadlińskie, roszczeniowe i przekonane o swej zajebistości kurewki też śmieszkowały z krymskich, donbaskich i donieckich "ruskich onuc" zmuszonych niegdyś przez zachodni nowotwór do przyjęcia upadlińskiego paszportu. Potem przyszedł Włodzimierz i ich zweryfikował. Czy tobie świat oszczędzi wstydu?
- "Pasmatrim a uwidim"

Że też takie bydle jeszcze chodzi po tym padole! po jaki c🤬j!
Zgłoś
toniemojekonto 2025-01-13, 15:27 2
A mogło do tego nie dojść i podpisać porozumienie stabmulskie w lutym 2022r ale chcieli sie nap🤬lać dalej to mają
Zgłoś
anubis90 2025-01-13, 16:43 3
J🤬 tą Upadline p🤬loną.
Jeszcze trochę i to niby-panstwo rozleci się całkowicie.
Powinniśmy jeszcze wyrzucić wszystkich banderowców z Polski, i zostawić tylko Ukrainki do r🤬ania.
I tyle w temacie.
Zgłoś
Piotrusz 2025-01-13, 19:35
wniosek jest taki, że ruscy pomogli jej się odk🤬ić, więcej pomocy nie potrzeba
Zgłoś
kdominik 2025-01-14, 19:03
To musi być pomyłka )
Zgłoś
qwerty12341234 2025-01-16, 20:09
a na ukrainie staników nie ma że nie nosi?
Zgłoś
Sigonek 2025-03-07, 20:25
i jak zwykle wszystkie materiały z tej pseudo wojny - zdjęcia, nagrania - są PO fakcie, albo jakieś gówno inscenizowane na poziomie lewicowych teatrów. Jak był konflikt w Górskim Karabachu to mieliśmy materiały z pierwszej ręki, realną wymianę ognia między żołnierzami, materiałów na hardzie w brud. Tutaj fejk goni fejk i wszystkie relacje są dowodami anegdotycznymi jak w plandemii. Klientka do mnie mówi, że jej przyjaciółka wróciła z Kijowa, pytam no i jak tam, a ona, że bomby latają 24/7. No to k🤬a niezła Rambo z tej koleżanki, że tak sobie tańczy między rakietami kilka razy do roku, właściwie jedzie kiedy chce. Pamiętam jak się ten spektakl zaczął i pojawiły się pierwsze nagłówki w naszym ścieku medialnym to przezornie załączyłem kamerki online z Kijowa - na wp wielki artykuł, że Kijów płonie i ikonka LIVE się paliła, a ja na kamerkach widzę cisza, spokój, przechodnie spacerują, samochody jeżdżą. J🤬e NWO i bańka totalnych kłamstw, w której nieświadomie tkwią masy pozbawione już umiejętności redagowania otoczenia przy pomocy własnego rozumu...
Zgłoś