Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:15
Hołd dla Włodzimierza Smolarka
konto usunięte • 2012-03-11, 20:05
Włodzimierz Smolarek zmarł mając 54 lata. W całej lidze, na każdym meczu kibice oddali hołd wielkiemu graczu, bijąc oklaski w 54 minucie.

I piękne pożegnanie na meczu Widzewa Łódź skąd pochodzi Włodek.

Jednak kibice to nie bydło i wiedzą co to są najważniejsze wartości.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-03-12, 1:11
kibice to bydło,
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-12, 1:18
@up nie wrzucaj wszystkich do jednego wora bo gówno o tym wiesz

Swoją drogą jestem ciekaw jak kibice uczczą pamięć Grzesiowi Lacie kiedy przyjdzie na niego czas.
Lato byłeś LEGENDĄ zostałeś MENDĄ! Warto było tak się zhańbić dla tych paru srebrników?!
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-12, 1:49 1
jeszcze 13 lat i mógł by iść na emeryturę...
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-12, 2:01 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dwakilo 2012-03-12, 3:21 3
Może uporządkujmy dane.
@Slonx po tym co piszesz wnioskuję, że jesteś milicyjną, ZOMOwską pałą z Krakowa.

Przeczytaj sobie to co napisałem kilka postów wyżej.

Nie podejrzewam cię o to, żebyś kiedykolwiek uczestniczył w jakimkolwiek meczu, o wyjeździe już nie wspominając. Wyobraź sobie jednak, że jest jedna osoba odpowiedzialna za doping, tzw. zapiewajło. Facet nie patrzy na to co dzieje się na boisku bo stoi do niego plecami i intonuje pieśni. Jak sektor zacznie śpiewać to nie uciszysz go w ciągu kilkunastu sekund. Tym bardziej jeśli nie masz pojęcia o akcji z 54 minuty.

Po trzecie - jeśli powyższe to za mało to nie było was za bardzo słychać w czasie meczu, wiślacy. A może to dlatego, że trybuny są 25 metrów od boiska? Pozdrów Patrycję Małecką.
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-12, 8:17 3
@dwakilo

Widzę, że Ty to taki rambo komando stadionowy jesteś, wszystko wszędzie wiesz.
Zgłoś
Ostrovsky 2012-03-12, 8:38
Szacuneczek za pamięć, ja osobiście waliłem konia w tym momencie
Zgłoś
Necromessiah 2012-03-12, 8:53
Ten murzyn najbardziej się wzruszył.
Zgłoś
EMIO093 2012-03-12, 9:16
sto lat sto lat niech żyje żyje nam!!
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-12, 10:07
dwakilo napisał/a:

Może uporządkujmy dane.
@Slonx po tym co piszesz wnioskuję, że jesteś milicyjną, ZOMOwską pałą z Krakowa.

Przeczytaj sobie to co napisałem kilka postów wyżej.

Nie podejrzewam cię o to, żebyś kiedykolwiek uczestniczył w jakimkolwiek meczu, o wyjeździe już nie wspominając. Wyobraź sobie jednak, że jest jedna osoba odpowiedzialna za doping, tzw. zapiewajło. Facet nie patrzy na to co dzieje się na boisku bo stoi do niego plecami i intonuje pieśni. Jak sektor zacznie śpiewać to nie uciszysz go w ciągu kilkunastu sekund. Tym bardziej jeśli nie masz pojęcia o akcji z 54 minuty.

Po trzecie - jeśli powyższe to za mało to nie było was za bardzo słychać w czasie meczu, wiślacy. A może to dlatego, że trybuny są 25 metrów od boiska? Pozdrów Patrycję Małecką.

Oho! Zaczyna się napinka.

Po tym co napisałeś można wywnioskować tylko tyle, że jesteś debilem.
Zgłoś
stra1ght 2012-03-12, 10:49
Ale że Dudka na mundial nie wzięli?
Zgłoś
szyty 2012-03-12, 10:54
Lech pokazał klasę jak i zachowania tak jak i piłki...
Zgłoś
konto usunięte 2012-03-12, 11:27 2
@dwakilo

To piwo dla Ciebie zostało wystawione przeze mnie przez przypadek zatem uznajmy, że to Karmi.

Co do samego materiału, fajnie że ludzie jednak w większości potrafią się zdobyć na minutę kultury.
Zgłoś
dwakilo 2012-03-12, 13:14
Slonx napisał/a:

Oho! Zaczyna się napinka.

Po tym co napisałeś można wywnioskować tylko tyle, że jesteś debilem.

To ty zacząłeś napinkę. Lepiej być debilem niż idiotą pajacu. Endo
Zgłoś
melemele89 2012-03-12, 13:25 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem