👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Autor zaskoczyłeś mnie taką kompilacją...
Jak wiadomo Piwo ogromne!
Aż dziwnie mi się to oglądało ale super
Jak wiadomo Piwo ogromne!
Aż dziwnie mi się to oglądało ale super

Stawiam piwo za gościa który odjechał tą cysterną. Prawdziwy bohater.

Stary, piwo za muzę! Przypomniał mi się stary Slayer... ach te stare, dobre czasy

Na sadisticu powinno się pokazywać rzeczy nietypowe. Bohaterstwo, uczynność czy inne pozytywne zachowania właśnie do takowych należą. Należy się również piwko za tę wstawkę (w tym za dobrze dobrany podkład muzyczny). Przyjemna odmiana.
Proximate napisał/a:
@XasakkuX
Niby rocznik '80, a Enigma - In moment of peace nie znasz?
Gdzieś ty się człowieku uchował, w Sosnowcu?
Ode mnie piwko właśnie za muzykę.
jak już coś to Gregorian the moment of peace
Ty gdzieś się uchował??
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie