Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Holding People's Hands - Łapanie Ludzi za Dłonie
konto usunięte • 2012-08-26, 14:11
Mój pierwszy temat, mam nadzieję ze zamieściłem wszystko tak jak powinno wyglądać

Wraz ze znajomym interesujemy się kontaktami międzyludzkimi. Wpadliśmy na pomysł aby pokręcić niecodzienne sytuację, które mogą spotkać ludzi w rożnych miejscach. Sama idea kręcenia powstała od użytkownika "LAHWF" który kreci podobne wyczyny w USA Ludzie tam są bardziej otwarci na drugiego człowieka, a jak to jest u nas ? Sami się przekonacie oglądając powyższy filmik.

Mamy też inne pomysły do zrealizowania, miejmy nadzieje ze uda nam się razem z waszą pomocą Co do samego kręcenia i montowania filmików zaczynam się dopiero tego uczyć. Więc komentarze z waszymi odczuciami byłyby mile widziane.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
0statniSprawiedliwy 2012-08-27, 1:44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bloodwar 2012-08-27, 8:11 1
Zimne ręce mają tylko dziewice
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-27, 9:19
Zimne dłonie to u mnie normalność, mam tak od zawsze. Nie wiem czym to jest spowodowane. Co do stresu w głosie to raczej rzecz normalna jeśli zaczynasz rozmowę z nieznajomą osobą, szczególnie jeśli kobieta wam się podoba. Nie oszukujmy się sam byś panikował przed takim podejściem, a nawet nie wiadomo czy byś miał odwagę podejść i porozmawiać.

Właśnie o takie o pinie mi chodzi, aby wiedzieć na czym się skupić przy kolejnym kręceniu
Zgłoś
0statniSprawiedliwy 2012-08-27, 10:59
Vespa napisał/a:

1 Zimne dłonie to u mnie normalność, mam tak od zawsze. Nie wiem czym to jest spowodowane.
2 Co do stresu w głosie to raczej rzecz normalna jeśli zaczynasz rozmowę z nieznajomą osobą, szczególnie jeśli kobieta wam się podoba. Nie oszukujmy się sam byś panikował przed takim podejściem, a nawet nie wiadomo czy byś miał odwagę podejść i porozmawiać.

3 Właśnie o takie o pinie mi chodzi, aby wiedzieć na czym się skupić przy kolejnym kręceniu

ad. 1 może krążenie?
ad. 2 tak, ta niepewność- dostanę płaskiego, czy nie? Nie łapałbym obcych dziewczyn na ulicy, ale podejść, zagaić? Czemu nie
ad. 3 to już wiesz, że musisz zainwestować w grzejącą poduszeczkę do rąk
Zgłoś
Jai 2012-08-27, 12:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
defcon1 2012-08-27, 12:38 1
Szczerze mówiąc wydaje mi się, że to normalny odruch, kiedy ktoś niespodziewanie chwyta cię za rękę odsuwasz ją. Spróbujcie odwrotną akcję - fajna laska chwyta za rękę facetów. Zobaczycie jaki będzie efekt

A jeszcze lepszy jeśli chwyci za coś innego
Zgłoś
Vatar 2012-08-27, 12:46
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-27, 12:47
Dobre dobre... ale zainwestujcie przynajmniej w jakiś dobry mikrofon który będziesz mógł sobie przypiąć do bluzki czy coś, bo z dźwiękiem trochę lipa, a szkoda Chyba że posiadacie bo w pewnych momentach kamerzysta był naprawde daleko a kobiety było słychać tylko że nie wyraźnie (albo tak się darły i mikrofon w kamerze wychwycił)

Tak czy siak fajnie się ogląda i czekam na więcej
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-27, 13:00
co to znaczy te poznańskie "tej" ?
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-27, 13:05
Polska to dziki kraj, zero otwartosci i w ogole. Tu sie nawet usmiechnac bez powodu nie mozna do sympatycznej kobiety, bo sie dziwnie i agresywnie patrza.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-27, 13:13 2
Zgłoś
DiesIrae 2012-08-27, 13:39
@cli To co śląskie 'pyrsk' a poważnie element gwary, nie da się tego jednoznacznie przetłumaczyć na polski, tej
Zgłoś
mateelv 2012-08-27, 13:47
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-27, 13:57
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-27, 14:01
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem