👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Geraldinio napisał/a:
Wasi informatycy sp***olili do Gruzji i Turcji, więc biedaku nie ma ci nawet kto przestawić układu klawiatury na pl programisty...
Rozejrzyj sie za psychiatra skoro wszedzie widzisz ruskich

@up Oni dzisiaj są jak żywe redneki z hollywoodzkich filmów z czasów zimnej wojny, którzy wszędzie widzieli szpiegów KGB

Siriuz napisał/a:
No patrz, UK, Islandia, Norwegia, Lichtenstain i kraje między Węgrami a Grecją też nie są - i gdzie są teraz? A gdzie byłaby dzisiaj Ukraina gdyby jakiś aktorzyna nie uznał, że Ukraina już nie będzie krajem neutralnym tylko dołącza do NATO?
tak tak, nie drażnić rosji. Niech cała Europa środkowo wschodnia wystąpi z NATO i wpuszczą na swoje terytorium wojska, jak za dawnych dobrych sowieckich czasów. O polityce zagranicznej będzie decydował ławrow i miedwiediew, a putin postawi nam jakiś nowy pałac kultury w miejscu zburzonego imperialistycznego Sheratona.
Wtedy będzie pokój, mir i ogólnie przygotowania do wojny ojczyźnianej, by ten wspaniały radziecki świat rozprzestrzenić na wszystkie państwa świata

podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Proszę o zaznaczenie nicków ruskiej agentury gwiazdką.
Najlepiej czerwoną.
Najlepiej czerwoną.
Geraldinio napisał/a:
Już raz czerwoną zarazę zatrzymaliśmy w Bitwie Warszawskiej, gdy bolszewicy ruszyli podbić cały zachód, mamy też doświadczenie z zarządzaniu Kremlem :]
ahaa.... a jaki masz plan na Niemców?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie