📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

To jest pewnie jakiś trening sztuki walki. Podejrzewam, że może Capoeira. "Spośród innych sztuk walki wyróżnia się dynamizmem i taneczną płynnością." -> z Wiki

Zacharael napisał/a:
To jest pewnie jakiś trening sztuki walki. Podejrzewam, że może Capoeira. "Spośród innych sztuk walki wyróżnia się dynamizmem i taneczną płynnością." -> z Wiki
![]()
I po to im perkusja, gitary itd?

@lupusborealis, byłeś kiedyś na woodstocku, że wiesz i się wypowiadasz?
Czy jesteś kolejnym polaczkowym ignorantem?
Gdyby nie ta jedna babka w różowym już byś nie maił biedaku jak cisnąć... : (
btw. ja nie byłem.
Czy jesteś kolejnym polaczkowym ignorantem?
Gdyby nie ta jedna babka w różowym już byś nie maił biedaku jak cisnąć... : (
btw. ja nie byłem.

oni nie tańczą - oni biorą udział w corocznym święcie deptania ryjówek , gdzieś w usa , potem robią z nich gulasz .
Cytat:
Wolę tańcować pogo niż gibać łapami w białych rękawiczkach na tabletach przy "zaciątej płycie" na mayday!
Tyle, że to ten sam poziom intelektualnej niszy

na koncertach jeszcze nigdy po ryju nie dostałem, zawsze pokojowo było. Natomiast na "diskotekach" zawsze jakiś "ziom" po 2 piwach zaczynał cwaniakować i podskakiwać... Tak jak ktoś wcześniej napisał, wole pogo.

tylko co ma pogo, przystanek Woodstock (czy ludzie tam przebywający) z filmikiem podanym przez "pana"
lupusborealis - tyle samo co z jego wiedzą o świecie, już widać że za kilkanaście lat jak będzie mógł odebrać dowód, zapisze się zapisać do podziemnego NOP-u lub jako bojówkarz RM i TVT
lupusborealis - tyle samo co z jego wiedzą o świecie, już widać że za kilkanaście lat jak będzie mógł odebrać dowód, zapisze się zapisać do podziemnego NOP-u lub jako bojówkarz RM i TVT
siwens84 napisał/a:
Wolę tańcować pogo niż gibać łapami w białych rękawiczkach na tabletach przy "zaciątej płycie" na mayday!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie